Dolar 32,3436
Euro 34,8531
Altın 2.377,72
BİST 10.267,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“Manisa Ziyaretinde Yaşanan Kaza Sonrası Teşekkür Metni: Dostlarımın Destekleri İçin Minnettarım”

“Manisa Ziyaretinde Yaşanan Kaza Sonrası Teşekkür Metni: Dostlarımın Destekleri İçin Minnettarım”
24 Ağustos 2023 14:55
260

HABERMAX. Fethi Satıcı Uluslararası Gazeteci-Yazar, Türkiye’nin İlk Altın Kemerli Gazetecisi. Manisa’da gerçekleşen ve beni derinden etkileyen görünmez kaza sonrasında, uzaktan ve yakından sağlığımla ilgilenen tüm dostlarıma ve destekçilere içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Başta Kartal’ın hayırsever işadamı ve Kartal Elazığlılar Derneği Başkanı Sayın Vural ALP olmak üzere, durumumu dakika dakika takip eden ve beni yalnız bırakmayan Gazeteci Vural Dağtekin’e minnettarlığımı sunuyorum.Fotoğraf açıklaması yok.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Lütfü NEBİOĞLU, MHP İstanbul İl Sekreteri Sayın Fetih Ahmet ALPASLAN, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sayın Metin ÖZÜPEK, Manisa MHP İl Başkanı Sayın Cüneyt TOSUNER, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan SALLITEPE, Manisa Elazığlılar Derneği Başkanı Samet Kamış ve yardımcısı Sebahattin Gökçen, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim TÜRKİŞ, Başkan Vekili Sayın Şahin HOPUR, Genel Sekreter Sayın Mahir IRMAK, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Sayın Kadir Gökmen Öğüt, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL, Başkan Yardımcısı Sayın Adem UÇAR, Kartal Doğru Parti İlçe Başkanı Sayın Gülay Turna, Kartal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin GÜLER, Kartal AK Parti İlçe Başkanı Sayın Nimet GÜNDOĞDU, Kartal AK Parti bir önceki dönem İlçe Başkanı Sayın Ebubekir TAŞYÜREK, Kırkpınar Baş cazgırı Sayın Şükrü KAYABAŞ, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu merkez Hakem Komitesi Genel Sekreteri Sayın Metin ŞENEL, başpehlivan Ömer ASLANTAŞ, Şener ŞAR, Rüstem ÇAVDAR, Sayın Metin KILIÇ, Dünya Veteranlar Şampiyonu Sayın A.Muttalip MELEK, Gazeteci arkadaşlarım Sayın İfaket ÇAKI, Sayın Yaprak Kaplan, Sayın Murat KARACA, Sayın Suna ANAÇ, Sayın Nuray YILMAZ, Sayın Ömür HANZEY, Kartal Orta Mahalle Muhtarı Sayın Ünal ÖZUĞURLU, Petroliş Mahallesi Muhtarı Ayten AYTUR, Cevizli Mahallesi Muhtarı Sayın Memiş DİKİLİDAŞ, Yakacık Çarşı Mahallesi Muhtarı Sayın Senem YILDIZ, Erzurumlular Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Kenan ALBAYRAK, Sayın Cem Arkan, Kartal Spor Başkanı Sayın Binali AYDIN, yol arkadaşım Sayın Şükrü DURUKAN ve tüm Güreş Camiası’na içten teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca telefonla arayan, sosyal medya üzerinden yorum yazan, özel mesajla “Geçmiş Olsun” dileklerinde bulunan tüm dostlarıma ayrıca teşekkür etmek isterim.

Fethi Satıcı Uluslararası Gazeteci-Yazar, Türkiye’nin İlk Altın Kemerli GazetecisiBir 3 kişi ve yazı görseli olabilirwww.habermax.com.tr Olarak Cansu Acar Adına Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz”

Değerli Meslektaşımız Fetih Satıcı’ya,

HaberMax ailesi olarak, Manisa’daki talihsiz kaza sonrası yaşadığınız zorlu süreçte sizinle birlikte olduğumuzu ve yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sağlık ve esenlik her zaman önceliğimizdir ve sizin bu süreci en iyi şekilde atlatmanızı diliyoruz.

Kendinizi en yakın hissettiğiniz arkadaşlarınızın ve destekçilerinizin yanı sıra, medya camiasının da bir parçası olarak bizler, her zaman yanınızda olacağımızı ve size destek olacağımızı bilmenizi isteriz. Gazetecilik mesleğinizdeki başarılarınızı ve içtenliğinizi takdir ediyoruz.

Geçmiş olsun dileklerimizi en içten şekilde iletiyor, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı temenni ediyoruz.

Saygılarımla, Cansu Acar www.habermax.com.tr

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.