Dolar 34,0213
Euro 38,0594
Altın 2.833,01
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Proje: ‘Hoş Geldin Bebek

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Proje: ‘Hoş Geldin Bebek
15 Eylül 2024 16:19
148

HABERMAX. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yeni doğan bebek sahibi ailelere yönelik ‘Hoş Geldin Bebek’ adlı yeni bir projeyi duyurdu. Proje, bebeklerin doğumuyla birlikte ailelere çeşitli destekler sunarak, bu önemli dönemde yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.Resim

‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında, yeni ebeveynlere hazırlanan hediye paketleri teslim edilecek. Paketler, bebek bezleri, giysiler, battaniyeler ve hijyen ürünleri gibi temel ihtiyaçları içeriyor. Ayrıca, proje kapsamında ailelere bebek bakımı, sağlığı ve anne-bebek ilişkisi hakkında bilgilendirici materyaller ve danışmanlık hizmetleri sunulacak.

Ferdi Zeyrek, projenin sadece maddi destekle sınırlı kalmayacağını, aynı zamanda psikolojik destek ve rehberlik hizmetleri de sunacağını belirtti. Yeni ebeveynlerin yaşadığı stres ve zorlukları hafifletmek amacıyla, uzmanlar tarafından psikolojik destek sağlanacak.

Proje, ailelerin birbirleriyle tanışmalarını ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak amacıyla sosyal etkinlikler ve seminerler de düzenleyecek. Ayrıca, bazı durumlarda ailelere maddi yardım yapılacak, böylece bebekle ilgili masrafların bir kısmı karşılanabilecek.

Başkan Zeyrek, “Yeni bebek sahibi ailelerimizin bu özel dönemi daha rahat ve keyifli geçirmelerini sağlamak istiyoruz. ‘Hoş Geldin Bebek’ projemizle, toplumsal dayanışmamızı güçlendirmeyi ve ailelerimize gerekli desteği sunmayı hedefliyoruz” dedi.

‘Hoş Geldin Bebek’ projesi, Manisa’daki yeni ailelere önemli bir destek sağlayacak ve toplumsal dayanışmayı artıracak.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.