Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Maltepe’de Kızılay Haftası Kutlandı

Maltepe’de Kızılay Haftası Kutlandı
2 Kasım 2021 18:01
234

Habermax.Kızılay Haftası münasebetiyle ilçemiz Kazım Tunç ilkokulunda program ve etkinlikler yapıldı.

Programa Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu,  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Program okul müdürünün açılış konuşması ile başladı. Kızılay Korosu, “Kızılay Kara Gün Dostudur” tiyatro gösterisi, şiirler ve ödül töreni ile devam etti.Okul bahçesinde kurulan Aşı Evi Canlandırma ve Kızılay İlkyardım çadırlarında öğrenciler vatandaşları Kızılay’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ülkemizde meydana gelen sel felaketinde zarar gören okullarımız ve öğrencilerimiz için hazırlanmış olan yardım kolileri Kızılay görevlilerine teslim edildi.

Okul bahçesinde kurulan ve hafta boyunca halka açık olacak olan kan bağışı çadırında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.