Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Mahmut Oğuz, Hamidiye Mahallesi’nde Muhtarlık İçin Adaylığını Açıkladı

Mahmut Oğuz, Hamidiye Mahallesi’nde Muhtarlık İçin Adaylığını Açıkladı
30 Aralık 2023 18:16 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2023 18:24
314

HABERMAX.Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nin sevilen isimlerinden biri olan Mahmut Oğuz, 34 yıldır bu mahallede yaşamanın ve esnaflık yapmanın verdiği tecrübe ile muhtarlık için adaylığını resmi olarak duyurdu.

Oğuz, açıklamasında Hamidiye Mahallesi’ne duyduğu bağlılık ve ahd-e vefa duygusuyla hareket ettiğini belirterek, “Bu mahalle bana çok şey kattı, şimdi ben de mahalleme bir şeyler katmak istiyorum” dedi. Ailesi, dostları, komşuları ve hemşerileriyle bir araya gelerek adaylık sürecini paylaşan Oğuz, mahalle sakinlerinin yoğun teveccühü ve isteği üzerine bu sorumluluğu üstlendiğini ifade etti.

Adaylık sürecinde mahalle sakinleri ve ileri gelenleriyle görüşerek fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Oğuz, tek amacının Hamidiye çatısı altında yaşayan komşularına hizmet etmek olduğunu vurguladı. Gece-gündüz demeden çalışarak, mahalle sakinlerinin yanında olacağını ve devletin ilgili kurumlarıyla mahalle arasında bir köprü görevi üstleneceğini söyledi.

Oğuz, mahalle sokaklarını dolaşıp sorunları tespit ederek yardımları ihtiyaç sahiplerine eşit bir şekilde ulaştırmayı, gençlere ve mahalle sakinlerine 7/24 saat hizmet vermeyi amaçlıyor. Tarafsızlık ilkesiyle, muhtarlık koltuğuna değil mahalleye hizmet etmeyi amaçlayan Oğuz, Hamidiye Mahallesi’ni güzelleştirmek ve geliştirmek için mahalle sakinlerinden destek istedi.

Mahmut Oğuz, 1982 Kastamonu Tosya doğumlu olup, 1990 yılından beri Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde ikamet etmektedir. Lise mezunu olan Oğuz, şu anda açık öğretim öğrencisidir. 2004 yılından beri Hamidiye Mahallesi’nde inşaat sektöründe (PVC üretim atölyesi) ticaret hayatını sürdüren Oğuz, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmış ve halen aktif olarak görev almaktadır. Evli olan Oğuz, bir erkek ve bir kız çocuğu babasıdır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.