Dolar 32,2645
Euro 34,7789
Altın 2.412,57
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

MACROCENTER, ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN ORMAN BANYOSU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

MACROCENTER, ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN ORMAN BANYOSU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
24 Haziran 2023 11:04
113

HABERMAX.Macrocenter, dünya çapında artan çevre sorunlarına dikkat çekmek ve sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla projelerini sürdürüyor. Macrocenter, Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirdiği “Orman Banyosu Ritüeli” etkinliğiyle doğanın iyileştirici gücüne vurgu yaptı.

Çevre bilincinin artırılması ve doğanın korunması konusunda önemli bir misyon üstlenen Macrocenter, gerçekleştirdiği etkinliklerle toplumun çevresel sorumluluk bilincini canlı tutmayı hedefliyor. Macrocenter son olarak Belgrad Ormanı’nda İlker Çağlayan ev sahipliğinde Orman Banyosu Ritüeli gerçekleştirdi. Etkinlikte Macrocenter Baş Şefi Ayşegül Talu’nun geri dönüştürülmüş yiyeceklerle hazırladığı yemeklerin tadımı yapıldı. Katılımcılar, gecenin sonunda İdil Meşe’nin şarkıları ile ormana veda etti.

Çevre kirliliği ve atık sorununa dikkat çeken Macrocenter Yönetici Direktörü Tülye Sekendiz, doğal yaşam alanlarının korunmasının önemine vurgu yaptı. Sekendiz, “Türkiye, doğal güzellikler açısından oldukça zengin bir ülke. Buraları koruyarak gelecek nesillere temiz ve yaşanılabilir bir hayat bırakmamız gerekiyor. Ancak çevre kirliliğine sebep olan atıklar, doğanın güzelliklerinden yakın zamanda mahrum kalacağımıza işaret ediyor. Doğanın bize sunduğu güzellikleri bir kez daha hatırlamak, huzuru keşfetmek, stresten arınmak için Belgrad Ormanı’nda bir araya geldik. Beslenme Uzmanı İlker Çağlayan’ın rehberliğinde Orman Banyosu etkinliğimizle katılımcıları doğanın kucağına götürerek ormanda bir yolculuğa çıkardık. Doğanın iyileştirici gücünü paylaştık. Şehir hayatının karmaşasından uzaklaşarak iç huzuru bulma fırsatı yakaladık” şeklinde konuştu.

Macrocenter’ın doğadan aldığı sorumluluk bilincini tüm iş süreçlerine entegre ettiğini söyleyen Tülye Sekendiz, “Lokal ürünlerin kullanımından sıfır atık politikasına, sürdürülebilir ambalaj çalışmalarından ürün tedarikine kadar pek çok alanda çevre duyarlı adım atıyoruz. Düzenlediğimiz tüm etkinliklerde hem unutulmaz bir deneyim sunmaya hem de sorumlu ve bilinçli tüketici olmanın önemini hatırlatmaya odaklanıyoruz” dedi.

Macrocenter’ın çevre dostu faaliyetleri ve sürdürülebilirlik projeleri, toplumun çevre bilincinin artırılmasına katkı sağlamaya devam edecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.