Dolar 32,2393
Euro 34,7910
Altın 2.414,40
BİST 10.292,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

KÜTAHYA PORSELEN OTEL VE RESTORANLARA ÖZEL OLARAK TASARLADIĞI KOLEKSİYONLARI İLE HOSTECH BY TUSİD’DE

KÜTAHYA PORSELEN OTEL VE RESTORANLARA ÖZEL OLARAK TASARLADIĞI KOLEKSİYONLARI İLE HOSTECH BY TUSİD’DE
13 Eylül 2023 19:25
84

HABERMAX.Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı HOSTECH by TUSİD İstanbul, 20-24 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 25. kez katılımcı ve ziyaretçilerini HoReCa sektörü ile buluşturacak. Kütahya Porselen Panio, Wellington, Soft, Aldente, Confit başta olmak üzere, gastronomi sektörüne özel olarak tasarladığı ürünleri ile fuarda tasarım ve üretim gücünü ortaya koyacak.

Kütahya Porselen, HoReCa sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan HOSTECH by TUSİD Fuarı’nda yerini alıyor. Panio, Wellington, Soft, Aldente, Confit başta olmak üzere, Gyoza, Corendon koleksiyonunun yeni desenlerini ve reaktif sır tekniği kullanılarak üretilen, her bir parçası tek ve benzersiz koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturmaya hazırlanan Kütahya Porselen, konuklarını Salon 1’de yer alan Stant E10’da ağırlayacak.

88 ülkeden 2000’in üzerinde satın almacının katılımının beklendiği dev etkinlikte Kütahya Porselen, birbirinden özel yeni koleksiyonlarının yanı sıra Chef Taste Of, Crouton, Moderna, Bone Luz koleksiyonlarını ve kahve kategorisinde Crash, Favo gibi öne çıkan ürünlerini de standında sergileyecek.

Her tasarımda ayrı bir hikaye… 

Kütahya Porselen’in gastronomi sektörünün ihtiyaçlarını gözeterek hazırladığı koleksiyonlarından biri olan Panio fuarda katılımcılarla buluşacak. Ses dalgalarının oluşturduğu titreşimlerden esinlenerek tasarlanan Panio, kullanıcılara eşsiz bir yemek deneyimi sunuyor.

İç ve dış yüzeyinde iki farklı sır uygulamasının kullanıldığı, renklerin harmonisini sofralara taşıyan Soft, modern ve yalın tasarımını fonksiyonellik ile birleştiriyor. Geniş bir kullanım alanına sahip Soft, tek tabakta bir araya getirdiği renklerin uyumu ile sunumlara canlılık katıyor.

Yeni nesil tasarım uygulama metotlarından parametrik tasarım metodu ile tasarlanan Wellington, Kütahya Porselen’in inovatif çalışmalarının bir örneği. İki farklı renk ve desen ile katılımcılar ile buluşacak olan Wellington, farklı renk tonları ile kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtacakları kombinasyonlar yapmasına olanak veriyor.

Otel ve restoranlar için özel olarak tasarlanan Aldente, fonksiyonel, minimal ve çağdaş tasarımının yanında istiflenebilir olma özelliği ile depolama ve kullanım kolaylığı da sunuyor.

Doğal taş görünümü ve elde yapılmış hissi ile fark yaratan Gyoza, siyah ve beyaz mat sırları ile huzur ve dengeyi hissettirerek yemek ritüeline farklı bir deneyim katıyor.

Kütahya Porselen, fuarda ayrıca şeflere yönelik olarak hazırlanan Confit, yeni renk ve desen seçenekleri ile zenginleşen Crouton ve Corendon koleksiyonlarını da katılımcılarla buluşturacak. Markanın reaktif sır tekniği kullanılarak üretilen kahvaltılardan en özel kutlamalara sofraların en güzel yerinde kullanılabilecek koleksiyonları da elde yapılmış hissiyatı ve zengin renk tonlarıyla sofralara sanatsal derinlik katacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.