Dolar 32,2357
Euro 35,1560
Altın 2.465,58
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

KURU VE HASSAS CİLTLER İÇİN NEMLENDİRİCİ BAKIM

KURU VE HASSAS CİLTLER İÇİN NEMLENDİRİCİ BAKIM
7 Haziran 2023 08:52
104

HABERMAX.Aveeno Günlük Nemlendirici, içeriğindeki prebiyotik kolloidal yulaf kompleksiyle cildi nemlendirirken daha sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor.

Bilim ve doğanın güçlü birleşimiyle 60 yılı aşkın süredir farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Aveeno, Günlük Nemlendirici serisiyle üç aydan büyük bebek, çocuk ve yetişkinleri besleyici cilt bakımı ile buluşturuyor. İçerdiği prebiyotik kolloidal yulaf kompleksiyle kuru ve hassas ciltleri nemlendirirken besleyen ürünler ilk andan itibaren daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor.

Günlük Nemlendirici Vücut Losyonu

Hızlı emilen yapısıyla nemi hapsederek kuru ve hassas cildi besleyen vücut losyonu ilk kullanımdan itibaren nem bariyerini güçlendiriyor ve daha sağlıklı bir görünüm vadediyor. Cildin doğal mikrobiyomunu koruyor ve uzun süreli rahatlama sağlıyor. Tahrişin ve çatlamış cildin önlenmesine ve geçici olarak korunmasına yardımcı oluyor. Düzenli kullanımda cildi nemlendirerek yumuşak bir his bırakıyor.

Günlük Nemlendirici Krem

Cildi 24 saat boyunca nemlendirerek koruyan krem, zengin ve yağlı bir his bırakmayan yapısıyla rahatlatıyor ve konforlu bir his sunuyor. Cilt bariyerini güçlendirerek doğal dengesini koruyor. Hassas ciltler için dermatolojik olarak test edilen krem günlük yüz ve vücut bakım rutinine eşlik ediyor.

Tüm aile bireylerine uygun günlük nemlendirici bakımı sunan Aveeno ürünlerine ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/aveeno/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz.

AVEENO GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Günlük Nemlendirici Vücut Losyonu (300 ml): 249,90 TL

Günlük Nemlendirici Krem (100 ml): 169,90 TL

Aveeno Hakkında

1945 yılında Sidney ve Albert Musher, eski zamanlardan beri cildi yatıştırma ve besleme özelliği ile cilt bakımında kullanılan yulafın faydalarını araştırmaya başlıyor. İnce öğütülmüş kolloidal yulafın kuru ve hasar görmüş cildi iyileştirme etkisini keşfetmeleri ve öncü çalışmalarının kabul görmesiyle Aveeno markası kuruluyor. Doğal içeriklerini ideal koşullarda yetiştirerek çevre dostu yöntemlerle hasat eden Aveeno, test ettiği 100.000’den fazla doğal bileşen ile cilt sağlığına faydalı ve güvenli ürünler sunuyor. Sağlıklı ve zarar görmüş cildin mikrobiyal çeşitliliği konusunda uzman Aveeno bilim insanları, yulafın yanı sıra farklı doğal bileşenlerin de faydalarını destekleyen klinik çalışmalar yayınlıyor. Aveeno cilt sağlığını iyileştiren doğal bileşenleri keşfeden bilim insanlarıyla çalışmaya devam ediyor ve ortaya çıkan etkili vücut, yüz, saç, güneş koruma ve bebek ürünleriyle başarılı bir güzellik markasına dönüşüyor.

Johnson & Johnson Hakkında

1886 ‘da ABD’nin New Jersey eyaletinin New Brunswick şehrinde Johnson kardeşler tarafından kurulan Johnson & Johnson, dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip üreticisidir.

Dünyanın 60 ülkesinde, yaklaşık 125,000’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

İnsanların sağlığını ve esenliğini ileriye götürmek için yenilikçi fikirler, ürünler ve hizmetler üreten Johnson & Johnson, her gün dünyanın her yerinden bir milyarı aşan insanın yaşamlarına dokunmak için çalışmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.