Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

KUMBARANDA İYİLİK BİRİKTİR…

KUMBARANDA İYİLİK BİRİKTİR…
23 Şubat 2021 07:13 | Son Güncellenme: 23 Şubat 2021 07:15
4.292

AHA.Çocuklarda paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin erken yaşta kazandırılması amacıyla Belediyemiz tarafından “Kumbaranda İyilik Biriktir” sloganıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.


Kentte faaliyet gösteren Bir El De Sen Uzat Derneği ile iş birliği halinde başlatılan proje kapsamında, öncelikle şehirdeki okullara kumbaralar dağıtılacak. Öğrencilerin yardımlarıyla dolacak olan bu kumbaralar, ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacak.

Proje tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, “Kumbaranda İyilik Biriktir” Projesi çocuklarımız için çok önemli. Bu projenin iki özelliği var. Birincisi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yine çocuklarımız tarafından yardım eli ulaştırılacak. Devletimiz ve yerel yönetim olarak sosyal devlet gereği her türlü çalışmaları yoğun şekilde yapıyoruz. Gönüllü olarak sivil toplum örgütlerimizin çocukları dâhil ederek böylesi önemli bir çalışma yapması önem taşıyor. Bu projenin ikinci önemli özelliği ise çocuklarımızın değerler eğitimi noktasında yardımlaşmayı, iyilik yapmayı ve dünyayı tanıması açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Okulların açılmasıyla birlikte tüm okullarımız da bu projenin uygulanması için girişimlerde bulunacaklarını belirten Başkanımız Bilgin, Milli eğitimin eğitim ve öğretim ayağı, kitabi bilgileri ve akademik eğitimleri çocuklarımıza her şekilde ulaştırılıyor. Değerler eğitimi noktasında çocuklarımıza katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Kumbaranda İyilik Biriktir projesi çocuklarımızın milli, manevi ve insani değerlere haiz nesiller olarak yetiştirilmesi noktasında önemli bir misyon oluşturacağını söyledi.Bir El De Sen Uzat Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Nurgül Yıldız, “Kumbaranda İyilik Biriktir” Projesi için Belediyemizden destek istemiştik. Sağ olsun onlarda talebimize olumlu cevap vererek çocuklarımızda yardımlaşma bilincini oluşturma adına önemli adım attılar.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.