Dolar 32,5691
Euro 34,9515
Altın 2.426,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kopa Gıda ve Peynircilik Çekmeköy’de açıldı

Kopa Gıda ve Peynircilik Çekmeköy’de açıldı
19 Mart 2023 09:28 | Son Güncellenme: 19 Mart 2023 12:25
262

HABERMAX. Açılış  sunumunu deneyimli gazeteci Etraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Yılmaz’ın yaptığı.  Kopa Gıda organik ve yöresel kaliteli ürünlerle adından söz ettiren Kopa Gıda ve Peynircilik, Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde 4. şubesini açarak müşterilerine merhaba dedi.

Özellikle Ümraniye ve Çekmeköy ilçelerinde toptan ve perakende olarak gıda alanında faaliyet gösteren, sektörün önde gelen tanınmış isimlerinden Kopa Gıda ve Peynircilik, 4. şubesini Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde hizmete açtı. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta Kopa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Koçoğlu’nu dostları yalnız bırakmadı.
Erdem Koçoğlu’nun Dostlarından Açılışa Yoğun İlgi

Kopa Gıda ve Peynircilik’in 4. şubesinin açılışına AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, AK Parti bir önceki dönem İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, Millî Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Baki Polat, AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Şinasi Aydın, Ali Yazılı Yücel Yalçınkaya, Çekmüder Başkanı Yücel Evsen ve Erdem Koçoğlu’nun aile fertleri olmak üzere çok sayıda tanınmış davetli katıldı.
“Yöresel ürünler satmaya gayret ediyoruz”

Dualar eşliğinde açılışı gerçekleşen Kopa Gıda’nın açılışında Kopa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Koçoğlu ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı günün önem ve anlamını içeren birer konuşma gerçekleştirdi. Bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği market açılışında organik ve doğal gıda ürünleri satışa sunuldu. Gıda fiyatları konusunda son derece iddialı bir açıklama yapan Kopa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Koçoğlu, “Kopa Gıda ve Peynircilik olarak satmış olduğumuz ürünlerin yöresel olmasına özen gösteriyoruz. Marketlerimizde satmış olduğumuz peynir, bal ve zeytinden oluşan birçok ürünümüzün yöresel ürünlerden temin edilmesine özen gösteriyoruz. Hedefimiz kaliteden ödün vermeden çok ürün satıp sürümden kazanmaktır” şeklinde konuştu.


Erdem Koçoğlu, açılışa katılanlara teşekkür etti
Erdem Koçoğlu, “Tüm şubelerimizde hem ürün kalitesinde hem de ürün fiyatlarında iddialıyız. Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Yazıcı’ya, milletvekili aday adaylarımıza, ilçe başkanlarımıza, açılışa katılan tüm değerli dostlarımıza şahsım ve aile fertlerimiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarım” diyerek açılışa katılanlara teşekkür etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.