Dolar 32,3302
Euro 34,8513
Altın 2.386,04
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Konuk Gazeteci ve Yazar Etem Sevik yazdı: MEKTUP Ben bir insanım!

Konuk Gazeteci ve Yazar Etem Sevik yazdı: MEKTUP  Ben bir insanım!
8 Haziran 2023 12:45 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2023 12:58
114

HABERMAX.Kendime ve herkese yazıyorum. Ben ve dışarımda olan dünya gözümü açtığımdan beri varsın. Yaşam amacım, hayat planım, ulaştıklarım ve kaybettiklerim, mutluluğumda, mutsuzluğumda hep bir uğraş ve emek ürünü.

Bilincim ve bilmem ile hissettiklerim ve ideallerim ve tasarılarım zamanın ve mekanın içerisinde ve hayatımda sürekli oluyor. Ve ömrüm tamamlanıncaya kadar da olmaya devam edecekler.

Azizim her daim sağlıklı ve iyi bir düzen arayışında olan ben bilmeyi ve araştırmacı olmayı önde tutmuş, bilgilerim yardımıyla evren ve dünya ile ilgili kararlarım bu yönde olmuştur.

Ben herkesler gibi kendine has özellikleri olan bir insanım. Yöneldiğim ve yönlendiğim her şeyde kusurlarım çok fazla. Bir o kadar yaşam ve hayatla ilgili düşünce ve duygularımda aldığım kararlarda yanlıştır. Ama doğru fikir yürüttüğümde doğru sonuçlar aldığımda olmuştur.

Sağlığım yol verdikçe güzel yaşamak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Olumu yaşamayı istiyorum hayatımı. Her anını mutlulukla taçlandırmak için en azından çok gayret sarfediyorum. Bunun için kendimi seviyorum en başta. Bugünüme ve yarınıma insanca yaşamak maksadıyla insan gibi yatırım yapıyorum. Manevi ölçülerim, manevi ölücülerimin üstündedir. Bir çiçeği koparmadan sevmeyi paraya değişmiyorum mesela.

Kendim kadar başkalarını da koşulsuz sevmeyi ilke ve prensip ediniyorum. Sorun olduğunda çözmek için önceliğim insan oluyor. Hayatımdaki ve yaşamdaki olayları pozitif gözümle ve en çokta özne yanımla anlamaya çalışıyorum.

Mutsuzluk herkes gibi benimde istemediğim bir duygu kümesi. Onun yerine sıkıntılardan uzaklaştığım psikolojik olarak rahat ve huzurlu hissettiğim ortamların varlığı için yaşıyorum. Böyle yaparak kuşkusuz kendi öz saygımı kazanıyor ve koruyorum. Üstelik çevremdeki insanlara da yaşama sevincimi, olumlu hayat enerjimi çok daha fazla olarak geçiriyorum. Ben herkesi ve her şeyi gerçekten çok seviyorum. Sizlere, tüm dünyaya ve evrenin bütününe iyi dileklerimi sunarım.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.