Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Komünist Başkan Maçoğlu: ‘Haberler sansürlenerek reddediliyor’

Komünist Başkan Maçoğlu: ‘Haberler sansürlenerek reddediliyor’
24 Nisan 2020 23:36
460

AHA.Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Demirören Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı tarafından belediyelerin çalışmalarına ambargo uygulanarak reddedildiğini ve haberlerde yer verilmediğini açıkladı.Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu: 'Haberler sansürlenerek reddediliyor'
Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, haber ajansları tarafından belediyenin haberlerine yönelik bir ambargo uygulandığını yazdı.

İhlas Haber Ajansı tarafından çok uzun süredir belediye ile ilgili haberlere ambargo uygulandığını vurgulayan Maçoğlu, bu sansür kervanına Demirören Haber Ajansı’nın da katıldığını dile getirdi.

Maçoğlu, belediyenin koronavirüs tedbirlerine yönelik yaptığı çalışmalara ilişkin DHA, İHA ve AA muhabirleri tarafından yapılan haberlerin merkeze gönderildikten sonra reddedildiğini söyledi.

Maçoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Belediyemiz ile ilgili yapılan haberlere çok uzun süredir İHA ambargo uyguluyor, hiç bir çalışma ve açıklamamıza yer vermiyordu. Şimdi bu sansür ve ambargo kervanına DHA’da katıldı.

Belediyemizin Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı çalışmalar konusunda DHA, İHA ve AA muhabirlerine yaptığı açıklamalar, basın emekçisi arkadaşlarımız tarafından hazırlanıp merkeze gönderilmesine rağmen haberler sansürlenerek reddediliyor.

Tunceli Belediyesine önemli duyuru www.ensonhaber34.com ve habermax.net ailesi olarak kapılarımız sonuna kadar açık haberleriniz için hazırırız.

Cumhuriyet 

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.