Dolar 32,8957
Euro 35,2588
Altın 2.462,79
BİST 10.735,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 32°C

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni
24 Haziran 2024 11:30
149

HABERMAX. Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2023-2024 Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne; Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Uçar, Dekan yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katılım sağladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Devlet Konservatuvarı müzik dinletisi sundu.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmalarında ise Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Mesleğe adımınızı attığınızda ne olursa olsun işinizi hakkını vererek yapın. Çünkü Gazi Mustafa Kemal’in de dediği gibi “Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır.” Sizlerin de işinizi en iyi şekilde yapacağınıza inancım tam. İşinizi çok iyi yapabilirsiniz, mesleğinizde çok ama çok iyi yerlere gelebilirsiniz ama lütfen kulağınız her zaman vicdanınızın sesini dinlesin. İnsan ilişkilerinde her daim güler yüzlü ve şefkatli tarafınız ağır bassın. Kısacası sadece işinizle değil, karakterinizle de parmakla gösterilir olun. Ki hepiniz çok parlak gençlersiniz. Bunu da sağlayacağınızdan adım gibi eminim. Burası sizin eviniz. Buranın kapısı sizlere her zaman açık. Mezun Bilgi Sistemine kayıt olarak üniversiteniz ile kurduğunuz bağı sürdürmeyi devam etmeyi de unutmayın.” dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay ise, Sizleri yürekten kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Fakültemizde öğrenim gördünüz süre boyunca bilimin önemini, yol göstericiliğini tecrübe ettiniz. Bundan sonraki hayatınızda da bilim rehberiniz olsun. Unutmayınız ki dünyanın ve ülkemizin geleceği bilimdedir.” şeklinde konuştu.

Mezun öğrenciler adına ise Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğrencilerinden Fakülte Birincisi Şevval Züleyha Usta, teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi. Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket verilen törende; Arkeoloji, Batı Dilleri ve Edebiyatı, Biyoloji, Felsefe, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun olan 1300 öğrenci anı belgelerini öğretim elemanlarından aldı. Tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.