Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

31 Temmuz 2020 19:50
592

AHA.ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HALİL İBRAHİM YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Ankara Kent Konseyi (AKK) Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kurban Bayramının birliğe, beraberliğe ve tüm insanlığın pandemiden kurtuluşuna vesile olmasını dileyen Yılmaz, “Koronavirüs bize birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın ne kadar kıymetli olduğunu öğretti. Bu bayram fiziksel mesafeyi koruyarak değerlerimize sarılmanın, şifa ve selametin başlangıcı, salgın hastalığın sonu olsun” dedi.

    “Bereketin sırrı paylaşmaktan ve dayanışmaktan geçer. En büyük gücümüz bu manevi değerlerimize sahip çıkmaktır” diyen AKK Başkanı Yılmaz, bayramların insani duyguları öne çıkaran en özel günler olduğunu ifade etti.

Tüm dünyanın el ele vererek koronavirüsle mücadele ettiği bu günlerde, Ankara Kent Konseyi olarak 500’e yakın gönüllü bileşeni ve #iyilikbulaşıcıolsun mottosu ile çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, “Bayram sonrası, yine maksimum tedbirler alacağımız, fiziksel mesafemizi koruyacağımız ve sağlık konusunda her zamankinden çok daha fazla dikkatli olacağımız bir süreçte yine hep birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diyerek, Ankara Kent Konseyi’nin bayramdan sonra yoğun bir gündemle çalışacağını sözlerine ekledi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.