Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Kent Konseyi Başkanı Altıparmak, Hızlı ve Hazırlıklı Başladı.

Kent Konseyi Başkanı Altıparmak, Hızlı ve Hazırlıklı Başladı.
26 Haziran 2024 20:07 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2024 21:11
246

HABERMAX. Çekmeköy Belediyesi, kentteki önemli konuları tartışmak üzere bir panel düzenliyor. Panelin moderatörlüğünü yüksek mimar Yaşar Kıldan üstlenecek. Kent Konseyi Başkanı Özgür Altıparmak’ın liderliğinde gerçekleşecek panelde, Türkiye’nin önde gelen deprem bilimcilerinden Yıldız Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Şükrü Ersoy,yüksek mimar Pervin Kınık, ve kentsel dönüşüm uzmanı şehir plancısı Ali Kemal Şahinsoy da yer alacak.

Panel, 28 Haziran Cuma günü saat 19:00’da Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Kentin geleceği ve kentsel dönüşüm konularının ele alınacağı etkinlik, katılımcılara önemli bilgiler sunmayı hedefliyor.

Özgür Altıparmak, panel öncesinde yaptığı açıklamada, “Kentimizin geleceği için kritik önem taşıyan konuları tartışmak ve çözüm önerileri üretmek amacıyla bu paneli düzenliyoruz. Tüm ilgilileri ve kentimizin sakinlerini bu önemli etkinliğe davet ediyoruz.” dedi.

Panel, deprem riski altındaki bölgelerde yapılan çalışmaların yanı sıra kentsel dönüşüm süreçlerinde karşılaşılan zorlukları da ele alacak. Katılımcılar, uzmanların deneyim ve bilgilerinden faydalanarak kentin geleceği için nasıl adımlar atılması gerektiği konusunda fikir sahibi olacaklar.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.