Dolar 32,6135
Euro 35,4006
Altın 2.511,42
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ve Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Prof. Dr. Abdülkadir Akcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ve Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Prof. Dr. Abdülkadir Akcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
1 Mayıs 2024 21:34
121

HABERMAX. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçenin değerli misafirlerinden Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ve Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Prof. Dr. Abdülkadir Akcan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Özarslan, gerçekleşen ziyaret sırasında kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, değerli konukların ilçeye yaptığı ziyaretin Keçiören’e ayrı bir anlam kattığını belirtti. Ziyaretin, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına olumlu katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Özarslan, misafirlerine ilçenin her zaman kendilerine açık olduğunu ve katkılarıyla daha da ileriye taşınacağını ifade etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gelecek projeler ve ilçenin gelişimi üzerine fikir alışverişi yapıldı. Başkan Özarslan, konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ilçenin her zaman onların desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Bu anlamlı buluşmanın, Keçiören’in ilerlemesi ve gelişmesi yolunda atılan önemli adımlardan biri olduğu belirtildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.