Dolar 32,2171
Euro 35,1176
Altın 2.467,80
BİST 10.174,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Katerina Ekşioğlu’nun Yeni Koleksiyonu Doğanın Enerjisini Gardıroplara Taşıyor

Katerina Ekşioğlu’nun Yeni Koleksiyonu Doğanın Enerjisini Gardıroplara Taşıyor
13 Haziran 2023 14:58 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2023 15:01
169

HABERMAX.Katerina Ekşioğlu, kendi ismini taşıyan markası ile haute couture tasarımlara imza atıyor. Özgün ve modern tasarımları tercih eden kadınların beğenisine sunduğu yeni koleksiyon; doğanın enerjisini gardıroplara taşıyacak. Türkiye’nin ardından dünyaya açılma planlarını yavaş yavaş hayata geçiren Ekşioğlu; Londra’da ürünlerini moda severlerle buluşturdu.

‘2023-2024 Trendleri, Yeni Koleksiyon, Tasarım Süreçleri ve Türkiye’den Globale Uzanan Moda Rüzgarını’ konuşmak üzere sizleri Katerina Ekşioğlu ile bir araya getirmek isteriz.

Değerlendirmelerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Katerina Ekşioğlu Hakkında:

Katerina Ekşioğlu Belarus Devlet Fiziksel Kültür Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, sirk sanatçıları için dans gösterileri sahneleyen bir koreograf olarak çalışmaya başladı. Ayrıca terzilik takımlarında da yer aldı. O zamanlar giysiler için takım elbise yaratmaya, renkleri birleştirmeye ve ürünler için kumaş seçmeye ilgisi oluştu. Bu ilgiyle beraber Moda Tasarımı Moda Sanat okuluna girdi. 2014 yılında ise tecrübelerinden yola çıkarak butik açmaya karar verdi. 2018 yılında “The Femme Style” markasını yarattı. Moda sektöründe başarılara imza atan ve 2020 yılında hedeflerini daha gerçekçi kılmak için “Katerina Ekşioğlu” adlı kendi markasını kuran Ekşioğlu; modern ve fark yaratan markasıyla haute couture tasarımları yaratmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.