Dolar 32,1936
Euro 35,0754
Altın 2.459,55
BİST 10.250,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C

KARTAL’IN MİNİK YELKENCİLERİ SERTİFİKALARINI BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’İN ELİNDEN ALDI

KARTAL’IN MİNİK YELKENCİLERİ SERTİFİKALARINI BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’İN ELİNDEN ALDI
9 Ekim 2019 00:22 | Son Güncellenme: 9 Ekim 2019 00:27
475

AHA.Kartal Belediyesi, Başkan Gökhan Yüksel’in öncülüğünde Kartal’da yaşayan çocuk ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlamak için; eğitimden, kültüre, teknolojiden, spora farklı alanlardaki yoğun çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi’ne bağlı Yelken Yaz Okulu öğrencileri, yaklaşık 2 ay süren yelken sporu eğitiminin sonunda, sertifikalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in elinden aldı.


Su Sporları İçin Yeni Tesis Müjdesi

Dragos Yelken Kulübü’nde gerçekleşen 17. Yelken Yaz Okulu Sertifika Töreni’ne, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve çok sayıda Meclis Üyesi katıldı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, törende yaptığı konuşmada; “Bugün Yelken Yaz Okulu’nun 17. sertifika törenini gerçekleştirdik. Yeni denizciler kazandırdık. Amacımız da bu zaten, Kartal’ın çocuklarını denizle, deniz sporuyla buluşturmak, yeni yelkenciler kazandırmak. Bunu ilerleyen günlerde bir adım daha öteye götürerek kürek, kano, yelkeni biraz daha teşvik eden, yüzme sporunu biraz daha iyi imkânlarla sunabilen bir tesis yapma amacımız var. Şu an Dragos Yelken Kulübü’nün alanındayız. Hemen 100 metre ilerideki eski Tekel iskelesini önümüzdeki yaz su sporları merkezine dönüştürüyoruz. Şu an çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


“İstanbul’un Bütün Çocukları Bu Sporu Yapsın İstiyoruz”

Bundan sonraki süreçte daha fazla sporcuyu denizle buluşturmak ve yeni minik kahramanların kendilerini geliştirmeleri için deniz sporuyla buluşmalarını amaçladıklarını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Amacımız, çocuklarımızın hem karar verme, hem yeteneklerini ortaya çıkarma kabiliyetlerinin biraz daha artması. Artık bu sporun da sadece ekonomik durumu iyi olan ailelerin değil, Kartal’ın bütün çocukları tarafından ve mümkünse Ekrem Başkan’la birlikte buluşarak İstanbul’un bütün çocukları tarafından icra edilmesini istiyoruz. Yaklaşık 180 başvuru oldu. Elimizden geldiği kadar fazla çocuğu sürecin içine katmaya çalıştık. Yeni merkezimizde daha iyi imkânlarla, daha fazla çocuğumuzu bu sporla buluşturacağız” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda, Başkan Gökhan Yüksel yelken sporcusu miniklere sertifikalarını teslim etti. Başkan Gökhan Yüksel, tören boyunca heyecanları ve mutlulukları yüzlerinden okunan miniklerle uzun süre sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.