Dolar 32,4052
Euro 34,5591
Altın 2.383,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Karga Pınarı Mevkiinde Yeni Yürüyüş Yolu Vatandaşlarımızın Hizmetine Açıldı

Karga Pınarı Mevkiinde Yeni Yürüyüş Yolu Vatandaşlarımızın Hizmetine Açıldı
23 Temmuz 2023 23:56
159
HABERMAX.Karga Pınarı mevkiinde gerçekleştirilen Mevlana Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi dönüşüm projesi tamamlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda 2850 metre kare bordür döşeme ve tretuvar yapımı, 57 adet alüminyum armatürlü ışıklandırma ve 10 bin metre kare asfalt çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamlı projenin ardından, bölgede yeni bir yürüyüş yolu oluşturuldu ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.
Yıllarca bozuk yollardan ve yetersiz yürüyüş imkanlarından şikayet eden Karga Pınarı mevki sakinleri, uzun bir bekleyişin ardından bu önemli dönüşüm projesinin tamamlanmasıyla sevinçlerini ifade ettiler.
Mevlana Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’ne yapılan bordür döşeme ve tretuvar çalışmaları sayesinde yaya güvenliği artırıldı ve engelli bireylerin ulaşımı kolaylaştırıldı. Ayrıca, proje kapsamında gerçekleştirilen 57 adet alüminyum armatürlü ışıklandırma, gece saatlerinde yürüyüş yapan vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla yerleştirildi. Işıkların çevreye yaydığı aydınlatma sayesinde Karga Pınarı mevki, güvenli ve aydınlık bir ortam sunmaktadır.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.