Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kahve Dünyası, Girne Limanı’nda Algötür Konseptli Mağazasını Açtı: Kıbrıs’ta Üçüncü Şube!”

Kahve Dünyası, Girne Limanı’nda Algötür Konseptli Mağazasını Açtı: Kıbrıs’ta Üçüncü Şube!”
8 Haziran 2024 13:04 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2024 13:05
274

HABERMAX. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Kıbrıs’taki üçüncü mağazasını Girne Liman’da açtı. Algötür konseptli mağaza, Kahve Dünyası’nın hem Kıbrıs’ta hem de yurt dışında açılan ilk Algötür mağazası olma özelliğini taşıyor. Girne Liman Kahve Dünyası Algötür, günün her saatinde özel lezzetleriyle misafirlerini bekliyor.

Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciri olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası, bugün yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 14 mağazasıyla, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet veriyor. Kahve Dünyası’nın dijitalleşen ve hızlanan yeni dünya düzeniyle uyumlu bir konsept yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür ise aktif yaşam tarzını benimseyen gençler, öğrenciler, beyaz yakalılar gibi şehrin dinamik tüketici kitlesine hitap ediyor.

Kahve Dünyası Algötür, yurt dışındaki ilk mağazasını Kıbrıs’ta Girne Limanı’nda açtı. Mağaza, Kahve Dünyası’nın Kıbrıs’taki üçüncü mağazası, Algötür konseptinin ise yurt dışındaki ilk örneği oldu.  Girne’nin en güzel manzarasına sahip Girne Limanı’nda açılan Kahve Dünyası Algötür mağazasını ziyaret edenler, el yapımı dondurmalardan yöresel kahvelere, fit lezzetlerden Kahve Dünyası Algötür mağazalarına özel ürünlere kadar birçok lezzeti de tatma fırsatını yakalıyor.

İpeksi köpüğü ve zengin aromasıyla nitro gazı ile uzun demleme yapılarak soğuk servis edilen draft kahvelerin yanı sıra taptaze soğuk sıkım meyve ve sebze sularından hazırlanan özel içecek No Serileri Girne Limanı Kahve Dünyası Algötür mağazasında bulabileceğiniz lezzetler arasında yer alıyor. Denize karşı bir kahve yudumlamak isteyenler bol köpüklü Türk Kahvesi, Americano, Latte, Filtre Kahve ve Köpüklü Buzlu Espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi çeşit çeşit kahveyi bir arada deneyimleyebiliyor. Buğday ve çavdar unuyla hazırlanan özel ekmeklerinde sipariş üzerine taptaze hazırlanan sandviçler, fit yaşamı destekleyen şeker ilavesiz laktozsuz yoğurtla hazırlanan granola ve müsli, tereyağı ile hazırlanan mis gibi kokusuyla mağazalarda taze pişirilen kruvasanların ise tadına doyum olmuyor.

Kahve Dünyası Algötür Hakkında

2016 yılında hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası Algötür, al-götür hizmetin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği özel bir konsept… Kahve Dünyası’nın dijitalleşen ve hızlanan yeni dünya düzeniyle uyumlu bir konsept yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür, aktif yaşam tarzını benimseyen gençler, öğrenciler, beyaz yakalılar gibi şehrin dinamik tüketici kitlesine hitap ediyor. Mimarisi, iletişim kanalları ve ürünleriyle hedef kitlesinin tarzına uygun bir dünya kuran Kahve Dünyası Algötür’ün yurt içinde işletmesini kendi üstlendiği 18’i otoyol üzerinde bulunan toplam 64 mağazası bulunuyor. Zengin kahve çeşitlerinden fit ürünlere, el yapımı dondurmalardan mağazalarda taze pişirilen unlu mamullere kadar farklı birçok ürün seçeneği sunan Kahve Dünyası Algötür, sadece kendi mağazalarında tadabileceğiniz yeni nesil draft kahveleri ve fit yaşama uyum sağlayan No Serileri ve Pro Serileriyle de dikkat çekiyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.