Dolar 32,4281
Euro 34,8195
Altın 2.430,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Kahve Dünyası Algötür Global Wellness Day’de Herkesi İyi Yaşam İçin Harekete Geçmeye Davet Etti

Kahve Dünyası Algötür Global Wellness Day’de Herkesi İyi Yaşam İçin Harekete Geçmeye Davet Etti
13 Haziran 2023 21:08 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2023 21:10
158

HABERMAX. Kahve Dünyası Algötür, 10 Haziran’da gerçekleşen Global Wellness Day’i Caddebostan mağazasında dikkat çeken bir etkinlikle kutladı. Dünya sağlık örgütünün açıklamasına göre sağlığı, sadece hasta ve güçsüz olmamak değil kişinin bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olarak tanımlamasından ilham alan Kahve Dünyası Algötür, düzenlediği etkinlikte spor, beslenme ve sosyalleşme üçgeninde herkesi iyi yaşam için harekete geçmeye davet etti. Sabahın erken saatlerinde bir araya gelen 70 bisikletçi, 70 km’lik sürüş rotasının ardından Caddebostan Kahve Dünyası Algötür mağazasında profesyonel spor eğitmenleri ile beraber fonksiyonel antrenman yaptı.Kahve Dünyası ve Kahve Dünyası Algötür mağazalarında sunulan “Fit Lezzetler” ise ünlü diyetisyen Zehra Bora tarafından anlatıldı.

Bir gün için de olsa “Nasıl daha sağlıklı ve daha iyi yaşayabilirim?” sorusunu sormak, hem bireylerin hem de toplumun düşüncelerini “iyi yaşama” yönünde yönlendirmek ve farkındalık yaratmak hedefiyle Türkiye’de doğup dünyaya yayılan Global Wellness Day, bu yıl 10 Haziran’da kutlandı. Aktif yaşam tarzını benimseyen konseptiyle dikkat çeken Kahve Dünyası Algötür, her yıl olduğu gibi bu yıl da Global Wellness Day özelinde farkındalığı artırmak için özel bir etkinliğe imza attı. Kahve zincirleri arasında en geniş fit ürün kategorisine sahip olan Kahve Dünyası uzun yıllardan bu yana bu kategoriye yatırım yapmaya devam ediyor. Sporcuların içeceği protein kaynağı Pro Serisi ve soğuk sıkım meyve ve sebze sularından oluşan vitamin dolu NO Serisi ile dikkat çeken fit kategorisi; yulafla hazırlanan sağlıklı Poriçler’den, günlük hazırlanan granola ve müsliye, ara öğün için diyet listelerine de giren fındıklı ve fıstıklı ham ürünlerinden granobar ve fit brownie’ye kadar çeşitli lezzetler sunuyor. Kategori içerisinde bulunan şeker ilavesiz çikolata içeren ürünlerde rafine şeker yerine hurma ve hurma suyu doğal tatlandırıcı olarak kullanılıyor.

Kahve Dünyası Algötür Caddebostan mağazasında buluşan iyi yaşam tutkunları da etkinlik kapsamında hem fit lezzetleri deneyimledi hem de güne bisiklet turu ile başlayıp ilerleyen saatlerde mağaza bahçesinde profesyonel spor eğitmenleri ile buluşarak fonksiyonel antrenmanlar gerçekleştirdi. Müzik ve lezzet dolu etkinlikte Uzman Diyetisyen Zehra Bora ile sağlıklı yaşama dair ipuçlarının paylaşıldığı ve katılımcıların sorularının yanıtlandığı sohbet ilgi çekti.

Kahve Dünyası Hakkında

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 14 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.