Dolar 32,2386
Euro 34,7765
Altın 2.415,14
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden “Biz Varız” gönüllülerine teşekkür buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden “Biz Varız” gönüllülerine teşekkür buluşması
25 Haziran 2020 09:26
447

AHA.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan “Biz Varız” dayanışma kampanyasının gönüllüleri, 26 Haziran Cuma 18.30’da Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde bir araya gelecek. Başkan Soyer’in de katılacağı buluşmada gönüllülere sertifikaları verilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi “Biz Varız” dayanışma kampanyasında çalışan gönüllüler için teşekkür buluşması düzenliyor. Buluşma, dayanışma kampanyasının çağırıcısı Başkan Tunç Soyer’in katılımıyla 26 Haziran Cuma 18.30’da Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde yapılacak. Müzik dinletisinin de olacağı buluşmada gönüllülere sertifikaları takdim edilecek.

Gönüllüler “Biz Varız” kampanyası kapsamında lojistik merkezine çevrilen Kültür Park’taki hollerde gıda paketlemiş, bu gıda paketlerinin dağıtımında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin personeline yardımcı olmuştu. Gönüllüler ayrıca küresel salgın nedeniyle tarım işçisi bulmakta sorun yaşayan enginar üreticilerinin ve Kemalpaşalı kiraz üreticilerinin de yardımına koşmuş, kiraz hasadına katılmıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer her geçen gün daha da büyüyen “Biz Varız” kampanyası hakkında “İzmirliler adeta kardeşliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın tarihini yazıyor. Onlara ne kadar teşekkür etsem az gelir” diye konuşmuştu.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.