Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

İZKİTAP baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

İZKİTAP baharın coşkusuyla Kültürpark’ta
17 Ocak 2024 23:02
170

HABERMAX.İZKİTAP – İzmir Kitap Fuarı, bu yıl fuarizmir’in yanı sıra festival tadında bir organizasyonla Kültürpark’ta da gerçekleştirilecek. 19 – 28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark’ta yapılacak İzkitapfest’te; yayınevleri, sahaflar, plakçılar yer alırken söyleşiler, dinletiler, konserler ve imza günleri gerçekleştirilecek. Ana temasının “Çocuk Edebiyatı”, onur konuğu yazarın da edebiyatımızın önemli isimlerinden Ahmet Ümit olduğu İzkitapfest, baharın coşkusuyla kitapseverleri Kültürpark’ta buluşturacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliği ile önceki ay fuarizmir’de gerçekleştirilen İZKİTAP – İzmir Kitap Fuarı, bu yıl fuarizmir’in yanı sıra festival gibi bir organizasyonla Kültürpark’ta da okuyucuyla buluşacak. Yüzlerce yayınevi, sahaf, plakçı ve kurumun katılacağı İzkitapfest; Lozan’dan 26 Ağustos’a ve Kaskatlı Havuz’dan Montrö’ye Kültürpark’ın tüm açık alanlarına yayılarak doğayla iç içe bir edebiyat buluşmasına ev sahipliği yapacak. İzkitapfest, sadece kitap alışverişi için değil, aynı zamanda birçok etkinlikle de her yaştan ziyaretçisine dolu dolu eşsiz bir deneyim sunacak. Edebiyat dünyasının birbirinden önemli isimleri gerçekleştirecekleri imza ve söyleşilerde deneyimlerini paylaşırken müzik dinletileri, konserler, atölye çalışmaları, yarışmalar, birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek. İzkitapfest, çocukların ve ebeveynlerinin eğlenceli ve öğretici bir ortamda vakit geçirmelerine imkan tanıyacak.

19 – 28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzkitapfest, sadece kitap alışverişi yapılabilecek ya da sevdiğiniz yazarlardan imza alınabilecek değil aynı zamanda ailecek katılıp keyifli zaman geçirebileceğiniz, öğrenebileceğiniz ve birlikte eğlenebileceğiniz bir festival deneyimi sunacak. İzkitapfest’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Fuarın onur konuğu yazarı Ahmet Ümit

İZELMAN A.Ş. ve KOSGEB desteğiyle yazar ve yayıncılarla kitapseverleri bir araya getirecek, sektörü buluşturacak İzkitapfest’in “Onur Konuğu” ise özellikle polisiye türdeki eserlerin usta ismi, Türk edebiyatının önemli isimlerinden yazar Ahmet Ümit. Fuarda, Ahmet Ümit’in yaşamı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla söyleşi düzenlenecek. Fuarda, birbirinden değerli yüzlerce yazar, şair, çizer, imza günleri ve söyleşilerle okurlarıyla bir araya gelecek. İzkitapfest’i, 10 gün boyunca yüz binlerce kitapseverin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarla ilgili katılımcı yayınevleri, etkinlik, söyleşi, imza günü takvimi ve daha fazla bilgi https://www.kitapizmir.com/ adresinde yer alacak.

İZKİTAP – 3. İzmir Kitap Fuarı 26 Ekim–3 Kasım 2024 tarihleri arasında fuarizmir’de

Geçtiğimiz yıl 28 Ekim – 5 Kasım tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleştirilen İZKİTAP – İzmir Kitap Fuarı’nı, 351 bin 413 kişi ziyaret etmişti. 9 günlük fuarda, kitapseverler, 722 imza etkinliği ve 87 söyleşi ile kitaplarını imzalatıp yazarlarla buluşurken fuarın onur konuğu şair ve yazar Birhan Keskin olmuştu. İZKİTAP, bu yıl 26 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında yine fuarizmir’de, yayınevleri ve edebiyat dünyasının birbirinden değerli isimlerini 3. kez kitapseverlerle buluşturacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.