Dolar 32,2007
Euro 35,0858
Altın 2.503,39
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İYİ PARTİLİ YOKUŞ: MİLLİYETÇİLİK AYRIŞTIRMAK DEĞİL KUCAKLAMAKTIR

İYİ PARTİLİ YOKUŞ: MİLLİYETÇİLİK AYRIŞTIRMAK DEĞİL KUCAKLAMAKTIR
21 Kasım 2022 19:52
217

HABERMAX.İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Meram ilçesinde işyerinde ziyaret ettiği için Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe Başkanı Hakkı Altuntaş’ın partisinden ihraç edilmesine tepki göstererek, “Ayrıştıran, ötekileştiren siyasetin geldiği son nokta, milliyetçilik milletin fertlerini ayırmak değil kucaklamaktır” dedi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Meram ilçesinde esnaf ziyareti sırasında Milliyetçi Hareket Partisi eski Meram İlçe Başkanı Hakkı Altuntaş’ı da iş yerinde ziyaret etti. Yokuş’un ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Altuntaş MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman tarafından kesin ihraç sistemiyle il disiplin kuruluna sevk edildi. Yaşanan sürecin ardından Altuntaş MHP’den, Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile fotoğraf paylaştığı gerekçesiyle ihraç edildi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, işyerinde ziyaret ettiği ve sosyal medya hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaştığı için Hakkı Altuntaş’ın partisinden ihraç edilmesini üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “İYİ Parti kurulduğu günden bugüne kimseyi ayırt etmeden siyasi hayatını sürdürmeye devam ediyor. Bizlerde milletvekilleri olarak özellikle seçim bölgelerimizde her esnafımızı muhakkak ziyaret edip dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Meram ilçemizi ziyaretimiz sırasında MHP eski ilçe başkanı Hakkı Altuntaş’ı da iş yerinden ziyaret ederek karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaret sırasında çekindiğimiz fotoğraflar daha sonra ise sosyal medya hesabından Altuntaş tarafından paylaşıldı. Bu paylaşımın ardından üzülerek öğrendik ki Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş, ilçe başkanlığı yapmış kardeşimiz bizi işyerinde ağırladığı ve bize ‘hoş geldiniz’ dediği için partisinden ihraç edilmiş bu durum gerçekten bizi çok üzdü. Ayrıştıran, ötekileştiren siyasetin geldiği son nokta, milliyetçilik milletin fertlerini ayırmak değil kucaklamaktır” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.