Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

İYİ PARTİLİ TÜRKOĞLU’NDAN AKP’Lİ BAŞKAN GÜRKAN’A CEVAP GECİKMEDİ

İYİ PARTİLİ TÜRKOĞLU’NDAN AKP’Lİ BAŞKAN GÜRKAN’A CEVAP GECİKMEDİ
30 Temmuz 2021 23:01
277

AHA.“İYİ Parti’ye göre halkın ayağına gitmek affedilemez bir suçtur” diyen AKP İl Başkanı Davut Gürkan’a cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Sanırım Sn. Gürkan da, hata üstüne hata yaptırılan Sn. Alinur Aktaş gibi ‘danışman talihsizliği’ yaşıyor. Açıklamamızı zahmet olmazsa bir daha okusun. Biz, Sn. Aktaş parti teşkilatının görevine soyunarak senden rol çalıyor, yanlış olan budur ve ‘MEMUR ELİYLE SİYASET YAPMAK da ETİK DEĞİLDİR’ dedik” ifadesinde bulundu.


Başkan Alinur Aktaş’ın, kendisine yöneltilen eleştirilere ‘taşeron’ sistemiyle yanıt vermesinin alışkanlık haline geldiğini, şimdi de Sn. Davut Gürkan’a ‘havale’ ettiğini vurgulayan Türkoğlu, “Anladık ki, Sn. Aktaş kaçak güreşmeyi seviyor. Ne zaman köşeye sıkışsa eleştirilere, aynı zamanda belediyelerin iş yaptığı şirketin de sorumlu müdürü olan danışmanı Ferhat Murat’ı ‘taşeron’ tutarak cevap veren Sn. Aktaş, şimdi de, yine kendisini hedef aldığımız eleştirileri, bu kez İl Başkanı Sn. Davut Gürkan’a ‘havale’ etmeyi tercih etmiş. Sn. Gürkan’ın danışmanları da İYİ Parti’nin ‘yanlış’ dediği belediyenin siyasi icraatını kavrayamamış olacaklar ki, kendisini fena halde ters köşe yapmışlar.
Sn. Gürkan, sanırım hata üstüne hata yaptırılan Sn. Alinur Aktaş gibi, sen de ‘danışman talihsizliği’ yaşıyorsun.
Açıklamamızı zahmet olmazsa bir daha okusan diyorum.
Biz, Sn. Aktaş parti teşkilatının görevine soyunarak senden rol çalıyor, yanlış olan budur dedik.
Yani ‘MEMUR ELİYLE SİYASET YAPMAK da ETİK DEĞİLDİR’ diye de açık açık yazdık.
Üstelik bu görev AKP İl Teşkilatı olarak senindir, Sn. Aktaş sanki senin ve ekininin yetersiz kaldığı algısını oluşturarak, senden bir anlamda rol çalıyor, dikkat et uyarısında bulunduk.
Yanıt hakkı net olarak onundu, fakat senden cevap geldi.
Daha önceki eleştirilere danışmanına yanıt verdirdiğinde, ‘Davula vurduk, tokmaktan ses geldi’ demiştik.
Göreve yeni başladığın, siyasete yeni yeni ısındığın için aynı cümleyi senin için kurmayacağız.
Şimdilik sadece Sn. Aktaş’ın oyununa gelmeyesin diye uyarmış olalım.
İYİ Parti’nin, başta Genel Başkanı Sn. Meral Akşener olmak üzere, tüm kadrolarıyla zaten milletin her gün ayağına gittiğini, Bursa’da da bizlerin her daim vatandaşımızla iç içe olduğumuzu bilmem hatırlatmama gerek var mı?
Sn. Aktaş’ı eleştirilere kendisinin yanıt vermesi gerektiğini anımsatırsanız memnun olurum.
Söyleyin ona kaçak güreşmesin.
Siyaset er meydanıdır, korkak güreşenleri tez zamanda minder dışına atar!
Bilmem anlatabildik mi?

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın tüm daire başkanları ve yöneticileri ile başlattığı saha çalışmalarına getirdiği eleştirilere cevap verdi.
Başkan Gürkan yazılı olarak gerçekleştirdiği açıklamasında İYİ Parti İl Başkanı Türkoğlu’nun yaptığı açıklamalarla partisinin ve şahsının millete karşı bakış açısını ortaya koyduğunu ifade ederek, “Bir kez daha ortaya konulmuştur ki; “İYİ Parti’ye göre halkın ayağına gitmek affedilemez bir suçtur. İYİ Parti’ye göre halkın isteğini sormak, halkın istekleri için hizmet üretmeye çalışmak yanlıştır. Varsın onlar, halkla bir olmayı yanlış bilsinler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.