Dolar 32,2439
Euro 34,7626
Altın 2.457,20
BİST 10.334,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’dan Seçim Öncesi Değerlendirme: “Ataşehir’de Üçüncü Bir Yol Arayışındayız”

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’dan Seçim Öncesi Değerlendirme: “Ataşehir’de Üçüncü Bir Yol Arayışındayız”
18 Mart 2024 00:14
132

HABERMAX. İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, iftar programında basın mensuplarını ağırladı ve 4,5 aylık süre zarfında Ataşehir’deki analizini paylaştı. Projelerinden çok, Ataşehir’i ve seçim sürecini konuşan Coşkun, son anketlerde oy oranlarının yüzde 20’yi aştığını belirtti. Ayrıca, parti kimliğinden ziyade kendisinin ve partisiyle birlikte kazanma hedefiyle yarıştığını vurgulayarak eleştirilere cevap verdi.Ali Coşkun, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’un Basın Mensuplarıyla İftar Buluşması Özeti:

Ali Coşkun’un iftar programında yaptığı konuşmada, Ataşehir’de son zamanlarda yaşanan değişim ve siyasi dinamiklerin ele alındığı görülüyor. Coşkun, seçim öncesi kendisine yöneltilen eleştirilere ve kararsız seçmenlerin durumuna dikkat çekiyor ve Ataşehir’in üçüncü bir yol arayışında olduğunu belirtiyor.

Siyasi strateji üzerine konuşan Coşkun, kazanma ve kaybetme odaklı olmadığını, parti kimliğinden öte Ataşehir’in sorunlarına odaklandığını ifade ediyor. Kendisini ve partisini destekleyen kararsız seçmenlerin arttığını ve bu durumun heyecanlarını artırdığını belirtiyor.

Son olarak, seçime sayılı günler kala Ataşehir’deki değişimin ve yenilenmenin önemine vurgu yapıyor ve seçim vaadi değil, gerçekten Ataşehir’in sorunlarını çözeceklerini söylüyor. Coşkun’un iftar programındaki konuşması, Ataşehir’deki siyasi atmosfer ve seçim sürecine dair önemli ipuçları sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.