Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

İstanbul’da İlk Kez Gerçekleşecek MUBI Fest, 22 Aralık’ta İstanbul Modern Sinema’da Başlıyor

İstanbul’da İlk Kez Gerçekleşecek MUBI Fest, 22 Aralık’ta İstanbul Modern Sinema’da Başlıyor
7 Aralık 2023 19:01
126

HABERMAX.Dünya çapında 15 milyondan fazla üyesi bulunan en büyük sinemasever topluluğu MUBI, İstanbul’da ilk kez MUBI Fest etkinliği düzenliyor. 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşecek etkinlik, özenle seçilen filmlere ve sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapacak. 

İlki 2022 yılında São Paulo’da gerçekleşen MUBI Fest, bu yıl Santiago, São Paulo, Bogota, Buenos Aires ve Meksiko şehirlerinden sonra ilk kez İstanbul’da düzenleniyor. MUBI ve İstanbul Modern Sinema arasındaki işbirliğinin ilk etkinliği olacak MUBI Fest, 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşecek. Türkiye prömiyerini yapacak Michel Franco imzalı HATIR / MEMORY filminin de aralarında olduğu 6 filmin gösteriminin yapılacağı festival kapsamında film gösterimlerine ek olarak duyurulacak sürpriz etkinlikler de sinemaseverlerle buluşacak.

Festival programı:

22 Aralık Cuma

HATIR / MEMORY (Michel Franco, 2023) – Basın Özel Gösterimi

 

23 Aralık Cumartesi

14.00 GÜNEŞ SONRASI / AFTERSUN (Charlotte Wells, 2022)

17.00 MÜKEMMEL GÜNLER / PERFECT DAYS (Wim Wenders, 2023)

20.00 SARARMIŞ YAPRAKLAR / FALLEN LEAVES (Aki Kaurismäki, 2023)

24 Aralık Pazar

14.00 HATIR / MEMORY (Michel Franco, 2023)

17.00 NASIL SEKS YAPACAĞIZ? / HOW TO HAVE SEX (Molly Manning Walker, 2023)

20.00 PRISCILLA (Sofia Coppola, 2023)

MUBI hakkında

MUBI, global bir çevrimiçi film seçkisi, yapım şirketi ve film dağıtımcısıdır. Birbirinden güzel, heyecan verici, inanılmaz filmlerin keşfedildiği ve seyredildiği yerdir. Sinemanın efsanevi yaratıcılarından yükselen yönetmenlere, dünyanın her köşesinden filmler MUBI küratörleri tarafından özenle seçilir. MUBI aynı zamanda sadece platform üzerinden erişebilecek iddialı yeni filmlerin yapımcısı ve dağıtımcısıdır. Dünya çapında 190 ülkede hizmet veren MUBI, 15 milyondan fazla üyeyle dünyanın en büyük sinemasever topluluğudur.

İstanbul Modern Sinema hakkında

İstanbul Modern Sinema, Türkiye ve dünya sinema sanatının güncel örneklerine ve retrospektif seçkileriyle sinema sanatının kült yönetmenlerine yer veriyor. Film gösterimlerinin yanı sıra sinema tarihine ve güncel sinema kültürüne dair sergi, yayın ve konuşmalar gerçekleştiriyor. Her ay bir ya da birkaç özgün gösterim programı hazırlayarak perşembe, cumartesi ve pazar günleri izleyiciyle buluşturmayı hedefleyen İstanbul Modern Sinema, hem dünya hem Türkiye sinema tarihinden filmlere yer verirken yerel ve uluslararası güncel üretimlere de alan açmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.