Dolar 32,2424
Euro 34,8158
Altın 2.422,72
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

İstanbul Valisi Yerlikaya ve Kaymakam Demiryürek, 12 Roman Çiftin Nikâh Merasimine Katıldı

İstanbul Valisi Yerlikaya ve Kaymakam Demiryürek, 12 Roman Çiftin Nikâh Merasimine Katıldı
24 Ekim 2021 08:15 | Son Güncellenme: 24 Ekim 2021 08:17
259

Habermax.Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikâh merasimi; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, İstanbul Milletvekili Belma Satır, Vali Yardımcısı Şevket Atlı, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 12 Roman çiftin nikâh merasiminde mutluluklarına şahit oldu.

Çiftlerin nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Nikâh şahitleri Vali Yerlikaya ve beraberindekiler, çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.

“Roman Kardeşlerimizin Mutluluğunu Bu Kez Üsküdar’da Yaşıyoruz”

Vali Yerlikaya, nikâh merasiminde yaptığı konuşmada “Bu güzel mutluluğu bugün şehirlerin sultanı İstanbul duydu. Bu çok özel bir gün. Daha önce Ümraniye ve Şişli’de Roman kardeşlerimizle yaşadığımız bu mutluluğu bugün sizlerin huzurunda Üsküdar’da yaşıyoruz.” dedi.

12 Roman çifte sağlıklı, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini dileyen Vali Yerlikaya, çiftlere mutluluk temennisinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından hediye takdimi, hatıra fotoğrafı çekimi ile devam eden nikâh merasimi konser ile sona erdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.