Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İstanbul Valiliği’nin Alkol Satışı ve Kullanımıyla İlgili Genelgesi Üzerine Basın Açıklaması

İstanbul Valiliği’nin Alkol Satışı ve Kullanımıyla İlgili Genelgesi Üzerine Basın Açıklaması
30 Ağustos 2023 16:35
193

HABERMAX.İstanbul Valiliği tarafından yayınlanan genelge, halka açık alanlarda park ve bahçelerde alkol satışı ve kullanımı konusunda bir hatırlatma içermektedir. Bu genelge hakkında yapılan basın açıklaması ile ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır:Fotoğraf açıklaması yok.

İstanbul Valiliği, halkın sağlığı ve toplum düzeni açısından önem taşıyan bir konu olan alkol satışı ve kullanımına ilişkin bir hatırlatma genelgesi yayınladı. Bu genelge, halka açık alanlarda bulunan park ve bahçelerde alkolün satışı ve kullanımının denetlenmesi ve sınırlanması gerektiğine vurgu yapmaktadır.

Basın açıklamasında, halka açık alanlarda alkol satışı ve kullanımının bazı olumsuz etkileri olduğu belirtilmiştir. Bu tür alanlarda yaşanabilecek rahatsızlıklar, halkın huzurunu bozabileceği gibi çocuklar ve gençler için de olumsuz bir örnek teşkil edebilir.

Genelge ayrıca, toplumun sağlığının ve huzurunun korunması amacıyla alkol satışı ve kullanımının denetim altında tutulması gerektiğine dikkat çekmektedir. Valilik, bu konuda ilgili kurum ve kuruluşların işbirliği içinde çalışmalarını ve denetimleri sıkılaştırmalarını önermektedir.

Bu basın açıklaması, İstanbul Valiliği’nin halkın sağlığı ve toplum düzeni açısından önemli bir konuya yönelik olarak duyarlılığını ve sorumluluğunu gösterdiğini yansıtmaktadır. Alkol satışı ve kullanımıyla ilgili denetim ve düzenlemeler, toplumsal düzenin korunması ve vatandaşların sağlığının korunması amacıyla önem taşımaktadır.

Sonuç olarak, İstanbul Valiliği’nin bu genelgesi ve yapılan basın açıklaması, halka açık alanlarda alkol satışı ve kullanımına dikkat çekerek toplum sağlığı ve düzenine yönelik duyarlılığını göstermektedir. Toplumsal huzurun ve sağlığın korunması adına alınan bu tür önlemler, toplumun refahını ve güvenliğini desteklemeye yönelik adımlardır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.