Dolar 32,3562
Euro 34,7926
Altın 2.394,21
BİST 10.254,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şehrin Demokratik ve Başarılı Geleceğini Vaat Ediyor

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şehrin Demokratik ve Başarılı Geleceğini Vaat Ediyor
22 Ekim 2023 23:03
112

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin geleceği hakkında büyük umutlar ve vaatlerle dolu bir açıklama yaptı. İmamoğlu, İstanbul’u daha demokratik ve başarılı bir kent haline getirmeyi hedeflediğini ve bu amacını şehirde yaşayan 16 milyon insanın katkılarıyla gerçekleştireceğini vurguladı.

İmamoğlu, şehirdeki demokratik yönetimi güçlendirmek ve belediye hizmetlerini daha etkili hale getirmek için çeşitli projeler ve reformlar üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, şehrin sürdürülebilirlik, çevre koruma ve ulaşım gibi önemli sorunlarına odaklanacaklarını ve bu alanlarda iyileştirmeler yapacaklarını açıkladı.

Başkan İmamoğlu, “İstanbul’da yaşayan herkesin katılımı ve desteği olmadan bu hedeflere ulaşamayız. Şehrimizin 16 milyon insanı ile birlikte çalışarak İstanbul’u daha yaşanabilir, adil ve güzel bir yer haline getireceğiz” dedi.

İmamoğlu’nun bu açıklaması, İstanbul şehrinin geleceğine dair büyük beklentilerin olduğu bir dönemde geldi. İstanbul’un gelecekte daha demokratik, sürdürülebilir ve başarılı bir kent olma yolunda attığı adımlar yakından takip ediliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.