Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İLGEZDİ BENİM EN BÜYÜK PROJEM BARIŞ VE KARDEŞLİK

İLGEZDİ BENİM EN BÜYÜK PROJEM BARIŞ VE KARDEŞLİK
13 Mart 2019 00:21 | Son Güncellenme: 13 Mart 2019 00:28
562

 AHA.Ataşehir Belediyesi kurucu Başkanı Battal İlgezdi durmak bilmiyor yöresel derneklerin yaptığı etkinliklere katılmak için çaba sarf ediyor yine İstanbul Çorum’lu Dermekleri Platformu gecesine katıldı Başkan İlgezdi salona girişte katılımcılar tarafından adeta ablukaya alınarak resim çektiren dertlerini anlatan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı 7’den 70’e halkın sevgisini kazanan Başkan Battal İlgezdi halkın sevgisine karşılık vermek için elinden gelen çabayı gösteriyor yoğun geçen dolu dolu programlarla hızlı adımlarla yoluna devam ediyor İlgezdi bana soruyorlar senin en büyük projen hangisidir değerli arkadaşlarım bende onlara diyorum’ki benim en büyük projem sevgidir Barıştır kardeşliktir daha ne olsun dedi.

Ataşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Battal İlgezdi, seçim çalışmalarının yoğunluğunun  yanı sıra tüm derneklerin etkinliklerine ve toplantılarına katılıp üçüncü dönem projelerini birlikte hayata geçirmek için istişarelerde bulunuyor ve İlgezdi derneklerin bir toplumun yapı taşı olduğunu her dernek toplantısında vurguluyor. İlgezdi; “Köy dernekleri, ilçe veya il dernekleri hangi memleketten olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun sivil toplum kuruluşları topluma yön verebilecek en önemli mercilerdir. Ben ve arkadaşlarım 10 yıldır derneklerin yaşaması ve faaliyet içerisinde olabilmesi için elimizden geleni yaptık. Belki zaman zaman eksik veya geç kaldığımız durumlarla da karşılaşılmış olabilir. İnşallah yeni dönemimizde dernekler için hazırlayacağımız projelerimiz ve birlikte yapacağımız faaliyetlerimizle Anadolu’nun dokusunu Ataşehir’e ilmek ilmek işleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Detaylar Canlı VİDEO’da

https://www.facebook.com/durmus.acar2/videos/2637472939658737/?t=1178

Benim en büyük projem Ataşehir’de sevgidir barıştır kardeşliktir daha ne olsun bunları başarırsak ancak sevgiliye ilçemizi büyük projelerle donatırız dedi.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.