Dolar 32,3872
Euro 34,7671
Altın 2.396,70
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

İKİ İLÇE HALKI BURADA HAYVAN PAZARININ KURULMASINI KESİNLİKLE İSTEMİYOR!

İKİ İLÇE HALKI BURADA HAYVAN PAZARININ KURULMASINI KESİNLİKLE İSTEMİYOR!
14 Haziran 2020 10:29 | Son Güncellenme: 27 Haziran 2022 20:19
793

HABERMAX..Çekmeköy Belediyesi her Kurban Bayramı bu. adrese yani Sarıgazi eski Askeri lojmanlarının olduğu yere hayvan pazarı kurmak istiyor, ”ancak hem Meclis Mahallelisi hemde Çekmeköy halkı” koku ve sineklerin insanlara zarar vereceği’nden dolayı kurbanlıkların burada satılmasını kesinlikle istemiyor vatandaş Başkan Ahmet Poyraz’a seslenerek burayı kirletmeyiniz çocuklarımızın sağlığı ile oynamayın ifadesinde bulundu.

Sancaktepe’nin girişi olan Eski Askeri Lojmanların yıkılması sonucu oluşan yeşil alanda son yıllarda Çekmeköy Belediyesi tarafından kurulan hayvan pazarının bu yıl tekrar kurulacağı ideasına Meclis Mahallesi sakinlerinden büyük tepki.

İlçe halkı arkadaşımız Halit Soytürk’e konuştu. Birçok mahalle sakinleri son yıllarda hayvan Pazarı nedeniyle oluşan koku ve sineklerden rahatsız olduklarını dile getiren mahalleli buraya,milletin parkı yapılsın iki ilçede rahat nefes alsın diyen halk buranın yeşil alan olarak kalmasını istiyoruz dedi.

MAHALLELİ HAYVAN PAZARINI İSTEMİYOR

20 dönüm alana sahip olan eski Askeri lojmanların yıkılmasının ardından Çekmeköy Belediyesi Kurban Pazarı olarak kullanılan alanın koranavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde tekrar hayvan pazarı kurulacağı söylentisi mahalleliyi tedirgin ediyor. 20 dönümlük alanın kontrolsüz olduğunu dile getiren vatandaşlar mahallenin hemen yanında olan alanın hijyenik ve güvenlik tedbirleri alınarak temiz ve nezih bir ortamın sağlanmasını istiyor. Vatandaş Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye bir’de çağrıda bulundu gelin bu milletin sesine kulak verin aksi halde çocuklarımızı hastalıkta koruyamayız şeklinde serzenişte bulundu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.