Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

İETT ARAÇLARI HER GÜN TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR, YENİ GÖREVİNE HAZIRLANIYOR

İETT ARAÇLARI HER GÜN TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR, YENİ GÖREVİNE HAZIRLANIYOR
12 Şubat 2024 19:15
104

HABERMAX.İstanbul’da hizmet veren tüm İETT araçları her gün uzman ekipler tarafından detaylı olarak temizleniyor. İETT’nin 16 farklı garajında gerçekleştirilen bu çalışmalar ile araç içleri hijyen hale getirilerek yeniden sefere hazırlanıyor.

İBB’nin köklü kurumu İETT, İstanbul’un her noktasında her gün yaklaşık 6 bin 500 araç toplu taşıma hizmeti veriyor.

3500 ARAÇ HER GÜN TEMİZLENİYOR

İETT’nin kendi filosunda yer alan ve sayısı 3 bin 500’ün üzerindeki araçlar her gün görev sonrasında hummalı bir temizlik çalışmasına giriyor.

İETT’nin 16 farklı garajında gerçekleştirilen bu çalışmalar ile otobüslerin yolcu ile ilgili olan her noktası özel temizlik ürünleri ile detaylı olarak temizleniyor ve araç içleri hijyen hale getiriliyor.

Tüm bu çalışmalara ek olarak tüm araçlar tüm araçlar her ay, daha kapsamlı temizlik işleminden de geçiriliyor. Böylece İETT araçları, 16 milyon İstanbullu için her sabah yeniden ve tertemiz sefere çıkmış oluyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.