Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İBB’NİN YAPAMADIĞINI BAŞKAN POYRAZ YAPTI, ÇEKMEKÖY TAŞDELEN-ALEMDAĞ YOL KAVŞAK PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İBB’NİN YAPAMADIĞINI BAŞKAN POYRAZ YAPTI, ÇEKMEKÖY TAŞDELEN-ALEMDAĞ YOL KAVŞAK PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
6 Ocak 2023 15:11 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2023 17:22
441

HABERMAX.Çekmeköy Belediyesi vatandaşlar için çile yoluna dönüşen Yenidoğan kavşağı trafiğini bitirmek için büyük bir adım attı.


Yaklaşık dört yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede çalışma yapılması beklenen ama bir türlü çalışma yapılmayan Taşdelen- Yenidoğan Kavşağı Projesi için, Çekmeköy Belediye Başkan Ahmet Poyraz’ın Ulaştırma Altyapı Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler neticesinde çile yoluna dönen kavşakta çalışmalara başlandı. Yeni proje ile; 642 Metre Üst Geçit, 1 Adet Dere Köprüsü , 1 Adet Otoyol Üst Geçit Köprüsü , Ayrıca 277 Metre Yan Yol İmalatı yapılacak.

Bölgede incelemeler yapan Başkan Ahmet Poyraz “ Ak Parti döneminde İBB tarafından projelendirilen ve ihalesi yapılan Taşdelen Yenidoğan kavşağı projesi bildiğiniz üzere yeni İBB yönetimi tarafından iptal edilmişti. İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ilçemizi ziyaret ettiğinde bu kavşağa kendisini getirdim ve yerinde tespit yaptık. Orda kurmaylarına hemen yapalım diye talimatlar verdi ancak yaklaşık 4 senedir hiç bir çalışma yapılmadı. Şuanda köprülü kavşağımızın yapılacağı yerdeyiz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından şantiye kuruldu çalışmalar başladı. Özellikle Ekşioğlu Alemdağ Çatalmeşe ve Nişantepe’ye ayrıca Taşdelen Sultançiftliği ve Güngören mahallelerimize geçişleri kolaylaştıracak trafik çilesini bitirecek bu projemizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu hizmeti ilçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na tüm Çekmeköylüler adına teşekkür ediyorum, “dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.