Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İBB Meclisi’nde küfür tartışması yaşandı

İBB Başkanı İmamoğlu’nun küfür ettiğini savunan AK Partili üyeler, beklediği özrü duyamayınca salonu terk etti.

İBB Meclisi’nde küfür tartışması yaşandı
10 Şubat 2020 18:31
364

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun salonda telafuz edilemeyecek bir küfür ettiğini söyledi.

“O ifadeyi kullanmak istemiyorum”
İBB Başkanı İmamoğlu’nun özür dilemesi gerektiğini söyleyen Tevfik Göksu, “Meclis’te kullandığınız ifadeyi duymadım. Arkadaşlar bana mesajla gösterdiler. Ben o ifadeyi kullanmak istemiyorum. AK Parti olarak sizden özür bekliyoruz.” dedi.

“Grupla alakası yoktur, şahsıyla ilgisi vardır”
İmamoğlu ise, “Benim şahsen arkadaşımla yüz yüze görüşeceğimi söyledim. Arkadaşımla bu işi yüz yüze konuşacağım. Grupla alakası yoktur, şahsıyla ilgisi vardır, bunu yüz yüze konuşacağımı ifade ettim.” dedi.

Meclis’i terk ediyoruz
Bu savunma üzerine Tevfik Göksu, “Sayın Başkan, özür dileyene kadar biz Meclis’i terk ediyoruz” dedi. Bu sözlerin ardından AK Partili meclis üyeleri salonu terk etmeye başladı.

“Üzüntümü dile getiriyorum”
Bu sözler üzerine Ekrem İmamoğlu “Tabii ki üzüntümü dile getiriyorum. Kendisiyle yüz yüze konuşacağımı ifade edeyim” dedi.

“Özür olarak kabul ediyoruz”
Bu ifadeler tansiyonu düşürdü, Tevfik Göksu “Sayın Başkan’ın üzüntüsünü dile getirmesini özür olarak kabul ediyoruz. Toplantıya devam ediyoruz” dedi.

ETİKETLER: ,
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.