Dolar 32,2588
Euro 34,6197
Altın 2.412,94
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İBB Kent Lokantası: Evlerinde Aşı Kaynamayanlar İçin Bir Nimet

İBB Kent Lokantası: Evlerinde Aşı Kaynamayanlar İçin Bir Nimet
19 Nisan 2024 10:51
67

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan “Evde Aşı Kaynamayanlar İçin Yemek Hizmeti” projesi, vatandaşların memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. İBB Kent Lokantası önünde yapılan sokak röportajlarında, hizmetten faydalanan vatandaşlar mutluluklarını dile getirdiler.

Bir MHP seçmeni olan bir vatandaş, “Ben MHP’liyim ama İmamoğlu’na oyumu verdim, uygulama çok güzel.” ifadeleriyle proje hakkındaki olumlu düşüncelerini dile getirdi.

86 yaşında olan bir başka vatandaş ise, “Evde yemek yapamıyorum, haftada 5 gün burada yiyorum, Allah razı olsun beslenmeme sebep oluyorlar.” şeklinde duygularını ifade etti.

Başka bir katılımcı ise, “Dışarıda yemeye kalksak 300-400 TL, burada 40 TL.” diyerek proje sayesinde maddi olarak da tasarruf ettiklerini belirtti.

İBB Kent Lokantası’nın sunmuş olduğu uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmetinin, özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı gözlemleniyor. Projenin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdiği ve ihtiyaç sahiplerine destek olduğu belirtiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.