Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

İBB Halk Market: Yöresel Ürünlerde Uygun Fiyatlarla Çevrimiçi Alışveriş Deneyimi”

İBB Halk Market: Yöresel Ürünlerde Uygun Fiyatlarla Çevrimiçi Alışveriş Deneyimi”
6 Haziran 2024 23:45 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2024 23:46
112

HABERMAX. İBB Halk Market’in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan İSYÖN AŞ tarafından kurulduğunu biliyorum. Bu market, Türkiye genelindeki üretici ve kadın kooperatiflerinin yöresel ürünlerini uygun fiyatlarla tüketicilere sunuyor. Ürün yelpazesi oldukça geniş, temel gıda ürünlerinden kahvaltılıklara, atıştırmalıklardan içeceklere ve kozmetik ürünlere kadar pek çok çeşidi bulunuyor.

Özellikle İBB Halk Market’in çevrimiçi platformu üzerinden sipariş vermek mümkün. Tüketiciler, istedikleri ürünleri adreslerine teslim alabilecekleri gibi Beylikdüzü’nde bulunan İBB Halk Market Deposu’ndan da alabilirler. Bu esneklik, müşterilerin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre bir alışveriş deneyimi sunuyor.

İBB Halk Market, Türkiye genelindeki kooperatiflerle iş birliği yapıyor ve onların ürünlerini pazarlamak için bir platform sağlıyor. Bu şekilde, çiftçilerin ve kooperatiflerin ürünlerini daha geniş bir kitleye ulaştırmalarına ve gelir elde etmelerine yardımcı oluyor.

En popüler ürünler arasında Palamut Lakerda, İzmir Tulum Peyniri, Çay ve Zeytinyağı gibi ürünler bulunuyor. Bu ürünler, sadece İstanbul’dan değil, Türkiye’nin dört bir yanından ilgi görüyor.

İBB Halk Market’in çiftçilere destek olmak amacıyla tohum, fide ve yem dağıttığı bilgisini de alıyorum. Bu proje, çiftçilerin üretim aşamasında desteklenmesinin yanı sıra, ürünlerinin pazarlanması konusunda da önemli bir rol oynuyor.

Halk Market’in internet sitesi olan www.halkmarket.istanbul üzerinden daha fazla bilgiye ulaşabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca, Beylikdüzü’nde bulunan İBB Halk Market Deposu’ndan da ürünleri temin edebilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.