Dolar 34,2592
Euro 37,0214
Altın 3.025,35
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 19°C

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Köprübaşı İlçesi Şehidini Andı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Köprübaşı İlçesi Şehidini Andı
15 Eylül 2024 16:40
238

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, akrabası ve Köprübaşı ilçesinin kahraman şehidi Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın kabrini ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette, İmamoğlu ve beraberindekiler, şehidin mezarı başında Yasin-i Şerif okudu ve tüm kahramanlar ile aziz vatan için dualarını eksiksiz gerçekleştirdi.Bir 5 kişi görseli olabilir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleketi Trabzon’a Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah saatlerinde memleketi Trabzon’a geldi. Trabzon Havalimanında, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, ilçe başkanları, partili yöneticiler ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan İmamoğlu, ziyaretiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan İmamoğlu, ziyaretinin amacını, geçtiğimiz günlerde Irak’ta terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın mezarını ziyaret etmek ve ailesine taziyede bulunmak olarak belirtti. İmamoğlu, Şehit Ömer Ayar’ın akrabası olduğunu vurgulayarak, “Aynı ailedeniz. Trabzon’da aileler farklı göçlerle dağılmıştır. Biz Akçaabatlıyız ama köken olarak Köprübaşı’ndanız. Dolayısıyla Köprübaşı’nda, Maçka’da ve diğer yerlerde olan İmamoğlu aileleriyle bağımız var. Şehidimizin cenazesinde olamamıştım, yurt dışı programım vardı. Ancak en kısa zamanda ziyaret edeceğimi söylemiştim. Şimdi gidip taziyemizi bildirip, duamızı edeceğiz” dedi.

İmamoğlu, terörü lanetleyerek ve şehitleri rahmetle anarak, memleketlerinin huzur içerisinde olması temennisinde bulundu. “Memleketimizin huzur içerisinde olmasını istiyoruz. Umarım hem içeride hem dışarıda, memleketimize zarar veren tüm mihraklardan, terör örgütlerinden hep beraber kurtulduğumuz günleri de yaşarız, bunu diliyorum” ifadelerini kullandı.Bir 9 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilirZiyaret, İmamoğlu’nun şehidin ailesine ve bölgeye verdiği önemi gösterirken, teröre karşı kararlı bir duruş sergileme ve toplumsal huzuru sağlama mesajı verdi.

Şehidimizin babası Ali Yılmaz, oğluyla ilgili bir anısını paylaşırken, duygu dolu anlar yaşandı. İmamoğlu ve katılımcılar, çocukların ve ailelerin gözyaşlarını tutamadı. Şehidin değerli ailesine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan İmamoğlu, terörü şiddetle lanetledi.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “Bir kez daha Şehidimize yüce Allah’tan rahmet, değerli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Tüm Şehitlerimizin aziz ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı. Bu ziyaret, şehidin anısına ve ailesine olan saygının bir ifadesi olarak büyük bir önem taşıdı.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.