Dolar 32,3701
Euro 34,7081
Altın 2.402,61
BİST 10.178,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Halk Adaleti ve Refahı Talep Ediyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Halk Adaleti ve Refahı Talep Ediyor
19 Nisan 2024 10:05
202

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada, halkın yoksullaştırıcı ve adaletsiz bir iktidarı değil, adil bir hukuk devletini ve refahı talep ettiğini belirtti. İmamoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin siyasi atmosferindeki değişimi ve halkın beklentilerini ele aldı.

İmamoğlu, “Yurttaşlar kendisini yoksullaştırarak muhtaç hale getiren adaletsiz bir iktidarı değil, refahı adil dağıtan hukuk devleti istediğini ortaya koydu” dedi.

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, halkın partisini iktidar alternatifi olarak gördüğünü vurguladı. Partisinin, halkın değişim isteğine cevap veren bir güç olduğunu ifade etti.

İmamoğlu, son olarak, yerel düzeydeki seçimlerde partisinin meşruiyetini artırdığını ve siyasette denge sağladığını belirtti. İstanbul dahil pek çok şehirde yerel meclislerde çoğunluğu elde ettiklerini ve siyasete denge getirdiklerini vurguladı.

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları, Türkiye’deki siyasi atmosfer ve halkın talepleri hakkında önemli bir bakış açısı sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.