Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
BİST 10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköy Siyasetinde Merak Uyandırdı: Parti İsmini Sır Gibi Saklıyor!

Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköy Siyasetinde Merak Uyandırdı: Parti İsmini Sır Gibi Saklıyor!
29 Kasım 2023 01:44 | Son Güncellenme: 29 Kasım 2023 01:50
981

HABERMAX.Çekmeköy’ün eski Taşdelen Belediye Başkanı ve 2009’da CHP’den belediye başkanlığı görevini üstlenen Hüseyin Avni Sipahi, dün akşam basın mensuplarıyla buluştu. Ancak, toplantı sonunda parti ismini sır gibi sakladı. Kendisini aday adayı olarak değil, açıkça “aday” olarak tanımlayan Sipahi, 2024 yılında başkanlık koltuğunu elde etmeye kararlı olduğunu belirtti.

Sipahi’nin parti tercihini açıklamamak için gösterdiği çekimserlik, ilçe siyasetini hareketlendirdi. Gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen parti ismini vermekten kaçınan Sipahi, sadece “Adayım” dedi ve detayları paylaşmaktan kaçındı. Ancak, gazetecilik görevini yerine getiren basın mensupları, konuşmanın ardından edindikleri bilgilerle hangi partiye yakın olduğunu tahmin etmekte özgürdü.

Deneyimli Siyasetçi Hüseyin Avni Sipahi, Parti Tercihini Sır Gibi Saklıyor

Hüseyin Avni Sipahi’nin bu tavrı, ilçede büyük bir merak uyandırdı ve siyasi çevrelerde spekülasyonlara neden oldu. Sipahi’nin eski bir siyasetçi olarak bilinmesi, parti tercihini açıklamama kararının ardında yatan nedenleri daha da merak konusu haline getirdi.

Program sırasında Sipahi, seçim vaatlerine dair birkaç ipucu verdi. Dar gelirlilere yönelik kira yardımlarından tutun, aş ve iş vaatlerine kadar geniş bir yelpazede vaatlerde bulunduğunu ifade etti. Ancak, detaylı projelerini ve programını belirtmekten kaçındı.

Özellikle dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Sipahi’nin, tema vakfı işbirliği ile her bir gazeteci adına 3 fidan dikme plaketi vermesiydi. Bu hareket, Sipahi’nin çevre duyarlılığına vurgu yaparak seçim kampanyasını şekillendirebileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Gecenin sonunda çekilen bir fotoğraf karesiyle program sona erdi. Ancak, Hüseyin Avni Sipahi’nin parti tercihi hala merak konusu olmaya devam ediyor. Çekmeköy ilçesindeki siyasi gelişmeleri yakından takip edenler, önümüzdeki günlerde Sipahi’nin parti tercihi ile ilgili netleşen bilgileri öğrenmeyi umuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.