Dolar 32,2473
Euro 34,8197
Altın 2.427,28
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

HAYATLA BARIŞ FİLMİNİN FRAGMANI YAYINLANDI!

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
26 Ocak 2024 10:11
140

HABERMAX. Yeni yılın en iddialı filmlerinden olan Hayatla Barış filminin fragmanı yayınlandı. Gerçek bir umut hikayesi olarak Ampüte futbolcu Barış Telli’nin gerçek hayat hikayesinin uyarlandığı film, 23 Şubat 2024’ten itibaren beyazperdedeki yerini alıyor.


Taner Ölmez’in muhteşem performansının yanı sıra şampiyonlar ligi gibi olan oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyor.

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan, ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış, kendi alanında eşsiz bir futbol oynayarak zirveye oturuyor. Hayatla Barış filmi, dev oyuncu kadrosunun yanı sıra görkemli prodüksiyonu ile izleyiciye sinematografik değeri yüksek bir seyirlik vadediyor. Sektöründe ismini altın harflerle yazdıran Fahir Atakoğlu’nun da müziklerini yapacağı film, bu yönüyle de sinema tarihinde önemli bir yere sahip olacak.

Medya Door / Hünkâr Doğan yapımcılığında, Ekin Pandır’ın yönetmenliğinde çekilen film, Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in senaryosuyla sımsıcak bir umut hikayesi olarak sinemaseverlere hediye ediliyor.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.