Dolar 32,2755
Euro 34,6822
Altın 2.399,71
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Habermax Genel Müdürü Durmuş Acar, Kaymakam Resul Çelik’i Yeni Hükümet Konağında Ziyaret etti

Habermax Genel Müdürü Durmuş Acar, Kaymakam Resul Çelik’i Yeni Hükümet Konağında Ziyaret etti
22 Kasım 2023 18:24
553

HABERMAX.Çekmeköy ilçesindeki yeni hükümet konağında gerçekleşen özel bir buluşmada, Habermax Genel Müdürü Durmuş Acar, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i ziyaret etti.Çelik’in Nazik misafirperverlikleri ve samimi sohbetleriyle dikkat çeken bu özel ziyarette, Genel Müdür Acar, Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında Genel Müdür Acar, Kaymakam Resul Çelik’e teşekkür ederek, “Bu güzel konağınızda ağırlanmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Nazik misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. İlçenin hızla gelişen yapısını görmek ve sizinle bir araya gelmek çok anlamlı oldu. Başarılarınızın devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemizdeki yeni hükümet konağımız, modern yapısıyla önemli bir hizmet noktası olacak. Günde iki bin vatandaşımız burayı ziyaret ediyor ve 600 kişilik personelimizle hizmet veriyoruz. Konağımız 16 bin metrekarelik bir alana sahip, bunun sekiz bin metrekarelik kısmını kullanıyoruz.” dedi.

Ayrıca, taşınma sürecine değinen Çelik, “Normalde buraya 8 ay sonra taşınacaktık, ancak eksikliklerimizi yerinde görmek ve varsa yapılacak yerleri anında belirlemek adına önce bir taşınalım dedik. Bu süreçte ufak tefek eksiklikler tespit ettik ve firma ile iletişim halinde, anlık çözümler üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin bir bölümünde, Kaymakam Çelik eşliğinde hükümet konağının katlarını gezen Acar, eksiklikleri yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirilerek, samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma sona erdi. Çekmeköy’deki yeni hükümet konağı, modern altyapısı ve yapılan eksiklik düzeltme çalışmalarıyla ilçeye kaliteli hizmet sunma yolunda önemli bir adım atmış durumda.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.