Dolar 32,3057
Euro 35,0169
Altın 2.451,62
BİST 10.169,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Eski Ankara Milletvekili Levent Gök, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ederek Görüş ve Önerilerini Paylaştı

Eski Ankara Milletvekili Levent Gök, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ederek Görüş ve Önerilerini Paylaştı
21 Kasım 2023 19:37
112

HABERMAX.Eski Ankara Milletvekili Levent Gök, partisinin önceki Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek görüş ve önerilerini iletti. Gök, Kılıçdaroğlu’nun tecrübesinden her zaman yararlanacaklarını belirterek, Genel Başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.

CHP’li Levent Gök, yaptığı ziyaretin ardından duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Gök, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair şu ifadeleri kullandı: “Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek görüş ve önerilerimi paylaştım. Tecrübesinden her zaman yararlanacağımız Genel Başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim.”

Ziyaretin içeriğiyle ilgili detaylar paylaşılmazken, Levent Gök’ün Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği bu buluşmanın partinin içindeki dayanışma ve iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan bir adım olduğu belirtildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.