Dolar 32,2602
Euro 34,8264
Altın 2.423,34
BİST 10.084,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Erdoğan Bozkurt İdlib’de şehit olan 33 asker için verdiği önerge Halk tarafından takdir topladı

Erdoğan Bozkurt İdlib’de şehit olan 33 asker için verdiği önerge Halk tarafından takdir topladı
5 Mart 2020 21:50 | Son Güncellenme: 5 Mart 2020 21:59
505

AHA.Bağımsız meclis üyesi Bozkurt 02/03/ 2020 Belediye meclis oturum açılışında vermiş olduğu teklifi ek gündeme dahil ettiren Belediye meclis üyesi oldu,ek teklifte idlibde şeihit düşen askerlerimizin anısına açılışta saygı duruşu istiklal marşı ve kapanışta şehitlerimizin ruhları için fatiha okunmasını ve yakasına taktığı siyah kurdaleyle farkını göstermiştir kamuoyu tarafındanda taktir edilmiştir.

Erdoğan Bozkurt yakasına siyah kurdele takarak yas tuttu ancak Çekmeköy Meclisi yine aynı
Çekmeköy Belediye Meclisi Mart Ayı Birinci Oturumu’nda, İdlip şehitleri ve tüm şehitler saygı duruşu, İstiklal Marşı ve dualarla anıldı.

Çekmeköy Belediye Meclisi, Mart ayındaki ilk oturumunu, Mart’ın ilk pazartesi gününde gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Şenol Alan’ın başkanlık yaptığı birleşimin gündeminde İdlip Şehitleri ve Bahar Kalkanı Harekâtı öne çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, partileri ve şahısları adına söz alan meclis üyeleri, İdlip Şehitlerini andı.ayrıca Bağımsız Belediye meclis üyesi Erdoğan Bozkurt yakasına siyah kurdele takan tek isimdi Bozkurt Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen sınır ötesi operasyonda yaralanan ve şehit olan tüm asker kardeşlerim için bugün yakama siyah kurdele taktım benim için bir yastır dedi.

Bağımsız meclis üyesi Bozkurt 02/03/ 2020 Belediye meclis oturum açılışında vermiş olduğu teklifi ek gündeme dahil ettiren Belediye meclis üyesi oldu,ek teklifte idlibde şeihit düşen askerlerimizin anısına açılışta saygı duruşu istiklal marşı ve kapanışta şehitlerimizin ruhları için fatiha okunmasını ve yakasına taktığı siyah kurdaleyle farkını göstermiştir kamuoyu tarafındanda taktir edilmiştir.

6 Maddelik gündem ve 2 maddelik gündemin görüşülmesinin ardından meclis birinci birleşimi, şehitler için okunan Fatiha ile kapandı

İşte Bağımsız Çekmeköy Belediye meclis üyesi Erdoğan Bozkurt’un vermiş olduğu önerge ekte.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.