Dolar 32,2290
Euro 34,7611
Altın 2.460,55
BİST 10.335,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Elite World, Turizmde Yılın İlk Buluşma Noktası “FITUR 2024”e Katıldı

Elite World, Turizmde Yılın İlk Buluşma Noktası “FITUR 2024”e Katıldı
31 Ocak 2024 10:04
95

HABERMAX. Elite World Hotels & Resort, turizm sektöründe yılın ilk buluşma noktası olan Madrid’teki FITUR 2024 Uluslararası Turizm Fuarı’na katıldı. Grup, fuarda her seyahat amacına uygun farklı segmentlerdeki otellerini daha geniş kitlelere tanıttı.


Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 24-28 Ocak tarihleri arasında Madrid’de düzenlenen Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından FITUR 2024 Uluslararası Turizm Fuarı’na katıldı. Turizm profesyonellerinin Avrupa’daki buluşma noktalarından olan FITUR’da bu yıl ilk defa yer alan grup, dünya genelinden seyahat acenteleri ve turizm profesyonelleriyle buluşma fırsatı yakaladı. Fuarda ayrıca son teknolojiyi kullanarak her seyahat amacına uygun farklı segmentlerdeki otellerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefiyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Turizm sektöründe teknoloji ve sürdürülebilirliğe odaklanıyor

1980 yılında bu yana turizm sektöründeki profesyoneller için küresel bir buluşma noktası haline gelen FITUR Uluslararası Turizm Fuarı, özellikle Latin Amerika’daki alıcı pazarlar için öncü bir fuar olmasıyla dikkat çekiyor. Turizm sektöründe küresel bir iletişim platformu olarak hizmet veren organizasyon, bu yılki etkinlikleriyle sektörde gelecek stratejilerinin geliştirilmesi, uluslararası turizm eğilimleri ve müşteri taleplerinin ele alınması konularında önemli bir platform görevi üstlendi.

FITUR’u diğer fuarlardan ayıran en önemli özelliklerin başında turizm sektöründe teknoloji, gelecek ve sürdürülebilirlik konularını da ele alması geliyor. Big data, yapay zeka, akıllı turizm destinasyonları ve start-up’lar gibi sektördeki en güncel konulara odaklanılan fuarda katılımcılar FITUR NEXT oluşumu ile geleceğin turizm trendleri hakkında da bilgi sahibi oluyor.

ELITE WORLD HOTELS & RESORTS HAKKINDA

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 50 yıla yaklaşan konaklama deneyimini, 4 markası ve 11 oteli ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırarak, Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında franchise iş modeliyle büyümeyi hedefliyor.

ELITE WORLD GRAND: İstanbul Basın Ekspres, İstanbul Küçükyalı ve Sapanca’da, merkezi konumlarda yer alan otelleriyle faaliyet gösteren Elite World Grand markası, iş ve tatil amaçlı konaklayan tüm misafirlerine yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir hizmet ve lüks bir konfor sunuyor. İş dünyası ve kongre turizmi için ihtiyaçları en iyi şekilde anlayıp, en doğru çözümleri sunan büyük ve güçlü teknolojik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla sektörün dinamiklerini yeniden tasarlıyor. Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran spa merkezleri ile Elite World Grand, dinamik bir yaşam stiline sahip seçkin misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatırken, sağlıklı yaşam konseptiyle lüks algısını da yeniden yapılandırmaktadır.

ELITE WORLD: İstanbul Florya, İstanbul Taksim, Kuşadası, Marmaris ve Van’da merkezi lokasyonlarda yer alan otelleriyle Elite World markası, özgün tasarımlara sahip geniş odaları ve toplantı salonlarıyla misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yüksek standartlarda bir hizmet ve üstün bir konfor sunuyor. Bulunduğu bölge kültüründen aldığı ilhamla tasarladığı modern restoranlarında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunarken, sağlıklı yaşam tarzının yön verdiği spa merkezleri ile misafirlerine seçkin bir ortamda zindelik kazanmak ve rahatlayabilmek için şık bir ortam sağlıyor.

ELITE WORLD COMFY: İstanbul Taksim ve Samsun Atakum yer alan otelleriyle Elite World Comfy markası, yaşam tarzının yön verdiği merkezi lokasyonlarda, çağdaş çizgileri ve akıllı tasarlanmış teknolojik binalarıyla günümüz iş ve tatil amaçlı tüm misafirlerinin dinamik konaklama ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil bir hizmet sunuyor. Konaklama hizmetinin yanında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı, teknolojik altyapıya sahip toplantı salonları, SPA ve fitness olanaklarıyla aile buluşmalarından iş toplantılarına kadar her türlü aktivite için aranan bir merkez olarak bulunduğu şehirde ön plana çıkıyor.

ELITE WORLD GO: Van Edremit’te açılan ilk oteliyle Elite World GO, günümüzün iş ve tatil amaçlı yeni nesil gezginlerinin tüm dinamik ihtiyaçlarına cevap veren modern tasarımlı ve konforlu alanlarıyla dikkat çekiyor. Marka, güncel trendleri ve son teknolojiyi, kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmetlerle harmanlayan Elite World Hotels & Resorts’un tüm deneyimini içeriyor ve yansıtıyor

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.