Dolar 32,3397
Euro 35,1192
Altın 2.307,48
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Dr. Ozan Balcı, Pazar ve Artova’da İncelemelerde Bulundu

Dr. Ozan Balcı, Pazar ve Artova’da İncelemelerde Bulundu
21 Kasım 2020 13:02
593

AHA.Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar ve Artova ilçelerinde çeşitli yatırım çalışmalarını inceledi.

Çayköy’e 1000 Dönüm Asma Fidanı 
Tokat Valiliği koordinesinde yürütülen Tarım Tokat Narince Üzüm Bağcılığını Geliştirme Projesi kapsamında Pazar İlçesi Çayköy’de 1000 dönüm alanda 250 bin bağ fidanının toprakla buluşacağı alanda yürütülen hazırlıkları yerinde inceleyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Devlet-vatandaş işbirliğiyle çok güzel bir iş olacak. Fidanlarımız dikilecek ve çalışmalarımız bahara bitecek. Tokat’ımıza, Çayköy’ümüze, çiftçilerimize hayırlı olsun. Amacımız Tokatlı hemşehrilerimize katkı sağlamak. Çiftçimizin, üreticimizin, yetiştiricimizin yanındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

KÖYDES Yatırımları İnceleme
Özel İdare kaynakları ile yapımı devam eden Pazar Üzümören-Artova Evlidere arası 7 km parke yolda incelemelerde bulunarak, bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, “Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın talep ve isteklerini karşılayacak şekilde kullanıyoruz.Çalışmalarımız vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. 2020 yılında, İl Özel İdaresi ve KÖYDES ödenekleri ile şu ana kadar, toplam 84 milyon 487 bin 121 liralık yatırım yapıldığını belirten Vali Dr. Ozan Balcı,  “Vatandaşlarımızın hayatlarını ve yaşamlarını kolaylaştırmak için hep birlikte çalışıyoruz.” dedi. Yapılan yatırımlar şöyle:
14,3 km. (BSK) asfalt yol,
19,7 km. (SSB) yol,
35,7 km. kilitli beton parke yol,
46,1 km.1.kat asfalt kaplama yol,
202,4 km.2.kat asfalt kaplama yol,
18,5 km. yolda tesviye ve genişletme,
2000 km. yolda onarım (yama),
13 menfez,
1  yaya köprüsü,
177.200 m2 köy içi kilitli parke,
122 içme suyu projesi,
63 kanalizasyon projesi,
62 sulama suyu tesisi projesi yapılmış olup,
Toplamda;  84 milyon 487 bin 121 liralık TL harcama yapıldı.
“Köylerimiz İçin Tüm İmkanlarımızla Çalışıyoruz”
Ziyaretleri kapsamında Artova İlçesine bağlı Evlidere Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Dr. Ozan Balcı, istek ve taleplerini dinlediği vatandaşlara, “Köylerimizin altyapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz.” dedi.

“30 Bin Koyun Dağıttık”
Vali Dr. Ozan Balcı, Artova Tokat yolu üzerinde koyunlarını otlatan çobanla bir süre sohbet ederek, “2 yıl ödemesiz, 0 faizli, 7 yıl vadeli, 5 yılda 500 bin koyun projemiz devam ediyor. Bu yıl 100 bin koyun hedefi ile şu ana kadar 30 bin koyun dağıttık.” dedi.
Ziyaret ve incelemelere İlçe Kaymakamları ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe katıldı.
20 Kasım 2020
Haber:Gülay KARTAL
Foto:M.Sefa ŞEKER
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.