Dolar 32,5011
Euro 34,6246
Altın 2.481,40
BİST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Diyanet İşleri Başkanı Prf. Dr. Ali Erbaş, Zaten Peygamber Efendimiz; ‘Din samimiyettir.’ buyuruyor.

Diyanet İşleri Başkanı Prf. Dr. Ali Erbaş, Zaten Peygamber Efendimiz; ‘Din samimiyettir.’ buyuruyor.
30 Eylül 2022 13:44 | Son Güncellenme: 30 Eylül 2022 14:01
246

HABERMAX.Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “İl Buluşmaları” kapsamında Karaman’a geldi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “İl Buluşmaları” kapsamında geldiği Karaman’da Vali Tuncay Akkoyun’u ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, burada yaptığı açıklamada Karaman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Erbaş, Karaman İl Buluşması’yla ilgili detayları paylaşarak, “Hafızlık icazet merasimimiz var. Bugün inşallah Üniversite Camii’nin açılışı ayrıca bizi çok mutlu edecek. Üniversitelerimizde camilerimizin, minarelerimizin yükselmiş olması, gençlerimizin cami ile buluşması, ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmesi hepimizi sevindiriyor. Akşam da inşallah sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bir istişare toplantımız olacak. Karaman ilimize daha nitelikli çalışmaları Diyanet İşleri Başkanlığımız ve sivil toplum kuruluşlarımız el birliğiyle nasıl yapabiliriz? Bunun müzakeresini yapacağız.” dedi.

Vali Tuncay Akkoyun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Erbaş’a teşekkür etti.

Karaman Belediye Başkanı Kalaycı’yı ziyaret etti

Başkan Erbaş, Vali Akkoyun ve beraberindeki heyetle Karaman Belediyesine geçti. Belediyeye gelişinde Başkan Savaş Kalaycı tarafından karşılanan Başkan Erbaş, burada yaptığı konuşmada Karaman’da da diyanet hizmetlerini çok daha nitelikli hale getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlara daha nitelikli Diyanet hizmeti götürmenin el birliğiyle gerçekleşeceğine işaret eden Başkan Erbaş, “Bugün tüm din görevlilerimizle öğleden sonra toplantı yapacağız. Onlara Karaman ilinde, köylerinde, ilçelerinde görevlerini daha iyi bir şekilde yapabilmeleri için tavsiyelerde bulunuyoruz. Heyecan, samimiyet üst seviyede olursa bereketli oluyor. Zaten Peygamber Efendimiz; ‘Din samimiyettir.’ buyuruyor. Din görevlilerimizle istişare içerisinde daha güzel nasıl yapabiliriz? Bunun çalışmalarını yapıyoruz.” diye konuştu.

Karaman Belediye Başkanı Kalaycı ise ziyaretinden dolayı Başkan Erbaş’a teşekkür etti.

Son olarak Karaman İl Müftülüğüne geçen Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İl Müftüsü Faruk Gürbüz’den din hizmetleri ve din eğitimi hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Başkan Erbaş’a, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Genel Müdürü Remzi Bircan ile Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz eşlik etti.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.