Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Çukurova Belediyesi Karikatür Kitabında yerinizi alın

Çukurova Belediyesi Karikatür Kitabında yerinizi alın
18 Eylül 2019 17:06
487

HA.Çukurova Belediyesi’nce bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Karikatür Festivali’ne özel Karikatür Kitabı hazırlanıyor. Karikatür Kitabında yer almak isteyen karikatüristlerin eserlerini 1 Ekim’e kadar Çukurova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Festival 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek.

Çukurova Belediyesi, 15-16 Ekim’de gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Karikatür Festivali için özel Karikatür Kitabı hazırlıklarına başladı.

Festival kapsamında hazırlanacak kitapta yer almak isteyen karikatüristlerin eserlerini 1 Ekim tarihine kadar Çukurova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Eser teslim eden tüm karikatüristlerin karikatürleri özel olarak hazırlanacak Karikatür Kitabında yer alacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl büyük ilgi gören Karikatür Festivali’nin bu yıl daha görkemli geçeceğini belirterek, “Festivalle ilgili hazırlıklarımız aylar öncesinden başladı. Kısa zaman içerisinde de bu hazırlıklar tamamlanacak. Festival kapsamında bu yıl Karikatür Kitabı hazırlıyoruz. Karikatürcüler her konuyu içeren karikatürlerini bize ulaştırsınlar. Bize ulaşan karikatürleri kitap haline getireceğiz. Oluşturulacak Karikatür Kitabı eser sahiplerine ve festivale katılanlara sunulacak. Ortaya önemli bir eser çıkacak” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.