Dolar 32,2648
Euro 34,7704
Altın 2.412,97
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Çorum’da Gönül Belediyeciliği Güngörmüşlerin evlerine Bayram temizliği

Çorum’da Gönül Belediyeciliği Güngörmüşlerin evlerine Bayram temizliği
14 Temmuz 2021 11:27
232

AHA.Belediyemiz, kurban bayramı öncesi yaşlı bakım ve ev temizliği hizmetlerini yoğunlaştırdı. Gönül Belediyeciliği kapsamında düzenli olarak yapılan çalışmalar Kurban bayramı öncesi hız kazandı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen evde bakım ve temizlik hizmetleri,  güngörmüşler olarak da adlandırılan yaşlı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Kurban Bayramı öncesi yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaların devam edeceğini belirtti. Düzenli olarak 250 büyüğümüzün evini temizlediklerinin altını çizen Başkan Aşgın, “Gittiğimiz her evde vatandaşlarımızın dualarını alıyor, işimizi aşkla yapıyoruz. Kurban Bayramı öncesi güngörmüşlerimizin ev temizliğini tamamlayarak onların bayram sevinçlerine ortak olmayı amaçlıyoruz. Gittiğimiz evlerde yaşlılarımızın evlerini pırıl pırıl, tertemiz hale getiriyoruz. Halılarını yıkıyor, camlarını siliyor, etrafın tozu alıyoruz.” dedi.“Allah Belediyemize güç kuvvet versin”

Evde temizlik hizmeti alan 84 yaşındaki Sultan Bekar, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın başta olmak üzere emeği geçenlere her daim dua ettiğini belirterek “Yapılan işten çok memnunum. Hepsi evladım gibi. Geliyorlar temizliğimi yapıyorlar. Ben çok hastayım evimi temizleyemiyorum. Belediyemize Allah güç kuvvet versin.” diyerek Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.