Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇORUM, EMITT FUARI’NDA GÖZ KAMAŞTIRDI

ÇORUM, EMITT FUARI’NDA GÖZ KAMAŞTIRDI
16 Şubat 2022 21:59 | Son Güncellenme: 16 Şubat 2022 22:19
241
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. 9 – 12 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 25. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, turizm sektörünün gelişmesine ve ivme kazanmasına önemli katkılar sağlıyor. Çorum Belediyesi de ilimizin tanıtımı ve turizminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bu önemli fuarda yerini aldı. Belediyemiz tarafından kurulan stantta, şehrimizin tarihi güzellikleri, kültürel mirası ve eşsiz lezzetleri ziyaretçilere tanıtılıyor.
Fuarın açılışına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Lemzi Çöplü de katıldı. Belediyemizin standında açıklamalarda bulunan Başkan Aşgın, EMITT fuarının turizm ve tanıtım anlamında en önemli fuarlardan birisi olduğuna dikkat çekerek “Bu yıl 25’inci düzenlenen bu fuarda Çorum Belediyesi olarak yerimizi aldık.” dedi.
Çorum’da turizmi geliştirmeye yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aşgın, “Bizim bir hayalimiz var, bu hayalimizi şehrimizde adım adım gerçekleştiriyoruz” dedi. Tarihi kültür yolu, tarihi kent meydanı, saat kulesi çevresi cephe sağlıklaştırma projesi, Çoruminia, Bedesten projesi, Çorum Kalesi ve konakların restorasyonu ile turizme yönelik çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Aşgın, “Şehrimizi turizm merkezi haline getirmek için çok önemli hamleler yapıyoruz. Çorum’un ekonomisine turizmle katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda çok büyük adımlar atıyoruz.” dedi.Turizme yönelik çalışmaların en önemli ayaklarından birisinin de tanıtım olduğuna dikkat çeken Başkan Aşgın, “Bunun için ülkemizdeki önemli fuarlarda şehrimizi tanıtmak için yer alıyoruz. EMITT Fuarı da turizm ve tanıtım anlamında en önemli fuarlardan birisi. 25’inci düzenlenen bu fuarda Çorum Belediyesi olarak yerimizi aldık. Hazırladığımız tanıtım videolarıyla ve yayınlarıyla şehrimizi ve kültürümüzü uluslararası bu fuarda tanıtıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. EMİTT Fuarı’nın şehrimizin tanıtımına katkı vermesini temenni ediyorum.” dedi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.