Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Çilek Konsept, 2. mağazasıyla Mersin’de

Çilek Konsept, 2. mağazasıyla Mersin’de
4 Ağustos 2023 18:07 | Son Güncellenme: 4 Ağustos 2023 18:09
179

HABERMAX.50 yıllık hikayesiyle, Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biri olarak hizmet veren Çilek Konsept, Mersin’deki 2. mağazasını Saya Park AVM’de açtı. Çilek Konsept’in özgün tasarımlarının yer aldığı yeni mağaza, mücevher tutkunlarını ağırlamaya hazır.

“Her an’a ve her yaşa” uygun mücevherleri ile misafirlerine eşsiz tasarımlar sunan Çilek Konsept, kadın ve erkek mücevherleri ile aksesuar alanında birbirinden özel tasarımlara imza atmaya devam ediyor.

Mersin’e ikinci mağaza müjdesi

Mersin’de açtığı ikinci mağazasını Saya Park AVM’de hizmete geçiren marka, mücevher tutkunlarına birbirinden eşsiz tasarımlar sunuyor.

En büyük arzumuz, Türkiye’nin her noktasında olmak

Mücevher sektöründe yıllara dayanan tecrübesi, atmış olduğu yenilikçi adımları ve kaliteli ürün standartlarına vermiş olduğu önem ile sektörde tercih edilen ve ayrışan bir marka haline geldiklerinin altını çizen Çilek Konsept Yönetim Kurulu Başkanı Enes Çilek, “Çilek Konsept ailesi olarak, yurt içi ve yurt dışındaki hizmet ağımızı genişletmek en büyük hedeflerimizin başında geliyor. Yurt dışı ağımızı genişletirken, yurt içinde de mağaza sayımızı arttırarak büyümeye devam ediyoruz. Gelecek dönemde de, mağaza sayımızı arttırarak Türkiye’nin her noktasına Çilek Konsept mücevherlerini ulaştırmayı arzuluyoruz” açıklamasında bulundu.

Adres: Akkent, Hüseyin Okan Merzeci Blv, 33160 Yenişehir/Mersin

Saya Park AVM Zemin Kat

Çilek Konsept hakkında:

1972 yılında Mustafa Çilek tarafından, “Çilek Kuyumculuk” ismi altında kurulan marka, 50 yıldır Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biri olarak hizmet veriyor. Gelenekselliğin gücü ile ilerleyen Çilek Kuyumculuk,1995’te İstanbul ve Marmara Bölgesi arasında güçlü bir pazarlama ağı kurdu. Perakende alanındaki başarısı ve imalat tecrübesi sayesinde ilk toptan mağazasını Kılıçcılar Sokak’ta açtıktan sonra, 2009’da yeni satış noktalarıyla Almanya ve Belçika başta olmak üzere, Balkan ve Avrupa ülkelerine yayılmaya başladı.

Otantik takı konseptinde prestijini arttırıp modern takı üretimi ve pazarlama ekibini oluşturarak alanını genişleten marka, 2013’te ikinci toptan mağazasını da aynı sokakta “Çilek Konsept”

adıyla açtı.

2015’te bir araya gelen “Çilek Gold” ve “Çilek Konsept” markaları, Nuruosmaniye’ye açtıkları showroom ile misafirlerini kusursuz bir hizmet ile ağırlamayı sürdürüyor. 2018’de Bursa, İzmir, Denizli, Konya, Ankara ve Ordu’ya bölge ofisleri açarak yurt içi ağını genişleten marka, 2020’de Çilek Konsept perakende alanında da mağaza zincirleri oluşturmaya başladı. Mevcutta toptan satış mağazası olarak 1, perakende satış mağazası olarak 25 ve 500’ü aşkın satış noktası ile hizmet vermektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.